Ilustrační foto: Pixabay
Nová antivirová rouška - model 2022, je tady.
12. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
14.11.2021 12:58
Tak, a teď jsem se chytila do češtinářské pasti a nevím, zda jsem neměla napsat "dámská tanga." Připadám si jako Mireček v Básnících, který v jedné ze scén odpoví panu profesorovi "to játro." Ale co, nejde o život!
Jana Kollinová
14.11.2021 12:41
Na "první dobrou" jsem viděla na tváři pana X pánské slipy a vybavil se mi Jíří Korn v jednom ze svých vystoupení, kdy měl na hlavě dámské tango. I takové prezentace se nabízejí.
Soňa Prachfeldová
13.11.2021 12:49
Co to je za mumii ? Románku jsi hezčí bez roušky a zase to přijde neboj :-)
Granda Nekonata
12.11.2021 19:40
konečně je na světě pěkná a praktická rouška! Doufám, že u ní bude návod, instalace zamotá (omotá) hlavu :-D
Naděžda Špásová
12.11.2021 13:44
Romane, ty jsi komik. Tohle bych tedy na sebe nedala ani za zlatý prase. To si raději půjdu přikoupit další nanoroušky. :-)
Jana Kollinová
12.11.2021 12:43
A co tím chtěl autor říci? Nosit roušku nebo nenosit? ANTI 2022 je prototyp sponzorovaný panem Procházkou? Navíc jsem se přehlédla u věty, cituji část:" možnost se občerstvit bude jen ráno či večer v pohodlí domova." Vyděsila jsem se, protože jsem četla ODČERVIT namísto občerstvit. Navíc fotografie pacienta nejspíš po hromadné havárii, kterou autor zveřejnil, je mimo mísu vzhledem k rostoucímu počtu nakažených C-19.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA