Ilustrační foto: Pixabay
Kdy je věk výhodou?
14. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
14.11.2021 15:07
Moc krásné zhodnocení situace. Klidně bych se pod to jen podepsal, tam by nehrozila pravopisná chyba. :) Ale vykročím na tenký led českého jazyka a ještě k tomu připíšu: Můj pohled na stáří v mladém věku 20 let byl velice chmurný, tvrdil jsem, že se už ve 40 zastřelím. Dnes, při pohledu zpátky konstatuji, že kolem té 40 to bylo to mé nejkrásnější období. V 70 už předstírám sklerózu, že jsem zapomněl, kam jsem si tu bouchačku schoval a těším se z každého dne a rozdávám lidem kolem sebe legraci a úsměv a zištně už počítám s tím, že mi to vrátí v době, kdy už nebudu mít já z čeho rozdávat nebo že mi alespoň pomohou najít tu zbraň. :)
Jaroslava Handlová
14.11.2021 13:52
Stejně jako všechno ostatní, tak i každý věk má svůj rub a líc. Záleží na pohledu každého z nás, jaké příhody a události naše mínění ovlivňují. Líbí se mi zejména poslední dva odstavce, včetně závěrečné věty.
Věra Ježková
14.11.2021 11:44
Mých 16 rozhodně sladkých nebylo. Padesátky jsem se nelekla, ale trochu jsem se jí podivila. Šedesátku jsem přijala v pohodě. Sedmdesátky bych se ráda dožila. A moc bych si přála, abych v té době nebyla sama.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA