Kdy je věk výhodou?
Ilustrační foto: Pixabay

Kdy je věk výhodou?

14. 11. 2021
Můj příběh Podzimní soutěžení 2021
Hodnocení:
(4.8 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Včera jsem se setkala s paní, která žije pěkný život, myslela jsem, že je jí 80, ale už oslavila devadesátku. Myslí bystře, jak mladice, i na procházku si zajde. Věk je jen číslo, hlavní je zdraví a dobrá mysl.
Rostislav Mraček
Moc hezky jste to napsala!
Naděžda Špásová
Věro, s tímhle nelze nic jiného, než souhlasit. Na stáří není nic moc hezkého, taky mi vadí, že jsou věci, které mi už moc nejdou. :-(
Hana Rypáčková
Prostě si věk neodpářem, tak jedeme dál, co to jde.
Marie Měchurová
Záleží hodně na povaze člověka a zdraví. Tak bohatý život v důchodu jsem opravdu nečekala. Na začátku byla vážná nemoc a potom přišla smršť zážitků. Snažím se na plno využít každého dne.
Granda Nekonata
hezké
Soňa Prachfeldová
Hezké a pravdivé zamyšlení.
Alena Velková
V šestnácti šlo všechno tak nějak samo, bylo to krásné, ale dnes mě to baví víc...
Dana Puchalská
Moc zajímavý článek.
Daniela Řeřichová
Upřímný článek k vděčnému tématu. Podobně jako ostatní se domnívám, že každá etapa života má svoje vlídné i stinné stránky. Záleží také na každém z nás, jak přijímáme náš úděl. Například já mám na dětství krásné vzpomínky a ostatní tři sourozenci je vnímají jako běžné. Souhlasím s autorkou, že těžké na stárnutí je smířit se s faktem, že navždy odcházejí naši nejbližší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%