Jak se mnou cukry vyběhly
30. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Ledlová
30.11.2021 20:13
Na mě platí jediné. Větší výdej a menší příjem energie. A abych to měla pod kontrolou, používám v případě nutnosti aplikaci Kalorické tabulky. Stanovím si maximální příjem na den v kcal a potom zapíšu příjem i výdej a vím přesně, jak na tom ten který den jsem. Je tam všechno, včetně obsahu bílkovin, cukrů, tuku atd. A to v každé potravině. Zadám i sportovní a jiné aktivity a to je vše. Jednoduché a funkční. A kila jdou dolů bez větších problémů.
Granda Nekonata
30.11.2021 19:48
18.36 děkuji :-) klíčové je to, co píšete: Pokud člověk nezmění životní styl v souladu se stravováním... já jsem si zaexperimentovala a s chutí se vrátila k tomu, co jsem změnila v souladu s životním stylem. Zkrátím jeho popis: jednou denně se pohybem zapotit a nejíst průmyslově zpracované potraviny. K tomu pár věcí navrch... chystám se k tomu zase něco písnout. :-)
Jana Šenbergerová
30.11.2021 18:36
Plně souhlasím s Konfuciem, proto je mi jasné, že nemá žádný smysl dělit se o své zkušenosti se stravováním s kýmkoliv, kdo má také ty své za jediné. :-) Pokud člověk nezmění životní styl v souladu se stravováním, žádná dieta mu dříve nebo později nebude prospívat. Jsme bohužel příliš v zajetí "normální stravy", ale nikdo už dávno neví, co je opravdu normální. Když už nám neprospívá, ať nám alespoň chutná. Pobavila jste mě.
Zuzana Pivcová
30.11.2021 17:05
Myslím, že jídlo, které se připravuje i konzumuje s láskou a optimismem, neuškodí. Nejhorší asi je, podobně jako i u jiných činností, dělat něco proto, že se to má. Vy jste, Renato, člověk racionálně myslící, to je dobře.
Miloslava Richterová
30.11.2021 14:24
L. Kořínková - kytičky a zvířátka, aneb Tajemství dělené stravy, zkoušela jsi ?
Granda Nekonata
30.11.2021 14:22
10.08 díky za tip, Milane. Ráda vyzkouším. On ale v sýrech byl spíše problém s tuky. Já nejsem na moc tuků zvyklá.
Zdenka Soukupová
30.11.2021 14:02
Taky se snažím konzumovat "všeho s mírou". Nikdy jsem se ani nepokoušela nějakou dietu držet. Asi by mě to brzy zlomilo psychicky. A zbláznit se kvůli jídlu (nebo spíš nejídlu), to nechci. Renato, myslím, že jste to vyřešila dobře. ☺☺☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA