Vánoční přání
foto: autorka

Vánoční přání

27. 11. 2021

Milí íčkaři,
čas se naplnil. Otevřely se před námi brány do adventních dní, jež dospějí k tomu magickému datu a pak je už  jen krůček k předání vlády nad světem, mezi starým a novým rokem. Stojíce na prahu dějin budeme hledět do dáli s otázkou, obavou, přáním, vírou, očekáváním... V ruce držíme sklenku vína, nad námi se možná nebe rozzáří světlem vánočních hvězd a my budeme tiše stát a vnímat to tajemné kouzlo vánoc.

Pod stromeček bych si přála dát každému íčkaří, a to nejen jemu, skromný, ale nejvzácnější dar – zdraví a navíc přidat i další rok pohodového žití. Každý z nás má své sny a nejtajnější přání a já vám přeji, aby se jich co nejvíce vyplnilo. Přání doplním o poselství neznámého autora:

Kdyby se mě Bůh zeptal, co si nejvíc přeji, odvětila bych:
s láskou opatruj všechny ty, kteří budou číst tyto řádky, protože na světě je krásně, a proto stojí žít na plný plyn až do dne posledního. Žijeme jen jednou, ne na zkoušku a to je třeba si každé ráno, po rozednění, uvědomit...

Krásný vánoční čas a šťastné vykročení do nového roku, íčkaři

Ze srdce
Hana Nováková

https://youtu.be/5FKkd4E2wfA Vánoční strom

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
I já děkuju za hezké přání. Vánoční čas mám moc ráda. Tak si ho všichni užijme a mějme se rádi!!
Marie Novotná
Moc milé přání,děkuji . I já se připojuji a přeji hodně zdraví a šťastných chvil v adventu i v dalším roce.
Marie Ženatová
I já pěkně děkuji a přeji vám i všem ostatním moji milí na ičku to samé
Jana Vargová
Připojuji se k přání všem íčkařům s vykročením do lepšího dalšího roku. Se zdravím.
Granda Nekonata
překrásné, díky a přeji ze srdce totéž
Věra Ježková
Hano, děkuji za krásné přání. Přeji vám poklidný advent, hezké Vánoce a dobrý příští rok.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%