Foto: autorka
Žiji s Mejdynkou
29. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
31.1.2022 14:56
Zdeni, tu kočičku Ti opravdu závidím. Na fotce je vyparáděná. No holt má štěstí na hodnou paničku. Já mám malou černou kočičku a mourovatého kocourka. Když byli malí, hráli si spolu, teď už dokážou udělat i pěkný binec.
Soňa Prachfeldová
1.12.2021 07:33
Žít se zvířátky je dar pro člověka. Mohl by se od nich leckdy učit lásce, pokoře, přátelství a radosti ze života. A statečnosti, když stonají. Zdenko mnoho pohody s Mejdiynkou přeji.
Eva Mužíková
30.11.2021 14:53
Zdenko, takové povídání o našich mazlíčcích mne přímo nabíjí. Krásné stvoření je ta Tvoje chlupatá kamarádka. Tak ať vám to soužití hodně a hodně dlouho vydrží.
Naděžda Špásová
30.11.2021 13:22
Zdenko, to je krásná kočička, věřím, že je přítulná a poznala v tobě hodnou paničku. Kočky jsou hned po pejscích moje velká láska. :-)
Daniela Řeřichová
30.11.2021 13:00
Zdenko, jste s Mejdynkou prima parťáci, ať je vám i nadále spolu fajn!
Zdenka Jírová
30.11.2021 00:58
Pane Vrbo, jestli chcete znát můj názor na kočičí život, přečtěte si můj starší článek Kočičí život. Určitě se vám bude líbit.
Zdenka Jírová
30.11.2021 00:53
Mejdynka vám všem děkuje za přízeň, nemůže psát sama, protože právě spí vedle mého počítače a docela slušně chrápe.
Martina Růžičková
29.11.2021 21:16
Zdeni, díky za milý článek a krásné fotky tvé vznešené kočičí přítelkyně. :-)
Jan Zelenka
29.11.2021 20:33
Kočička je krásná. Žít s nějakým zvířátkem doma je moc pěkné, byť nás trochu omezuje v delším pobytu mimo domov.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA