Praděd v náklonu. FOTO: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Jeseníky z výšky
30. 11. 2021Jsem ve věku, kdy si plně uvědomuji, že je ještě mnoho věcí, které bych chtěla vidět a zažít. Ale také si uvědomuji, že mnohé z nich se odsunou do kolonky „nesplněno“.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
30.11.2021 10:27
Ach ty výšky…ale moc ráda se podívám na kouzelné záběry z vyhlídkových letů, hlavně když v letadle nemusím sedět. Eleno, díky za sdílení.
Marie Seitlová
30.11.2021 09:49
Elen,tak to je krásný dárek a fotky jsou úžasné. Také jsem od vnuka dostala takový zážitkový let.
Jitka Hašková
30.11.2021 09:44
Eleno, to je nádhera. To je dobře, že jsi dostala tak skvělý dárek a užila si ho.
Hana Čadová
30.11.2021 09:30
Ano v každém ročním období je krásné vidět z ptačí výšky naši krásnou zemičku.
Jana Vargová
30.11.2021 09:19
Paní Valeriánová, toto je záviděníhodné. Když jsem ve foto týdne viděla Váš Praděd z výšky, bylo mi jasné, že jste seděla v letadle s fotoaparátem v ruce. Jeseníky jste mi přiblížila z ptačí perspektivy, za což moc a moc díky. Znám jen z procházek po zemi. A ještě poznámka - báječný tip na dárek pro sedmdesátnice :)
Alena Tollarová
30.11.2021 09:04
Ještě, vzpomněla jsem si na můj první let vůbec, který jsem dostala k padesátinám. Tak jak Ty jsi viděla Praděd, tak já jsem se tenkrát proletěla nad Ještědem, je to nezapomenutelné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA