Ilustrační foto: Pixabay
Konec dobrý a snad všechno dobré
7. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
7.12.2021 12:15
Hanko, máte asi pravdu, ale nenechte se odradit. Když Vás někdo nehezky kritizuje, tak si pomyslete: víš co, ty mi taky můžeš..... A je to. Těším se na další článek.
Alena Švancarová
7.12.2021 11:48
Naprosto s Vámi souhlasím,ale neodcházejte a řidte se dobrou radou Zuzanky Pivcové.
Jitka Hrůšová
7.12.2021 11:21
Paní Šimková, neodcházejte, moc Vás prosím. Budete mi chybět, mně se Vaše články vždy líbily. Na nějaké chyby se vykašlete, na mínění ostatních také, nezáleží na nich. Mám Vás ráda, i když se osobně neznáme. Jste z Volyně, já pocházím z Vimperku, jen pouhých 20 km od Vašeho bydliště. Asi se nikdy neuvidíme, ale takový je život. Přeji Vám i Vašemu pejskovi hodně zdraví a společně strávených šťastných chvil.
Zuzana Pivcová
7.12.2021 11:14
Haničko, Ty píšeš odjakživa svérázně a svůj "seniorský věk" bereš s úsměvným nadhledem. A přesto jsi už několikrát chtěla odejít, že Ti tu něco (spíš někdo) nesedlo. Vezmi to tak, že každému se všechno nelíbí není to jeho parketa. Někdo nepíše články, jiný nechodí na chat, další nefotografuje, někdo jen polemizuje. Pokud Tě bavilo a nejspíš ještě (za jiných podmínek) baví psát, tak piš a reaguj jen na lidi, kteří jsou pro Tě pozitivní. Ti by Tě tu jako jeden z originálů postrádali.
Granda Nekonata
7.12.2021 10:54
možná je to podnět pro redakci, aby umožňovaly u článků vypnout komentáře... anebo alespoň mazat se souhlasem redakce ty, které jsou mimo mísu
Marie Měchurová
7.12.2021 10:50
Paní Hano, ještě si to rozmyslete. Starší lidé bývají někdy ubrblaní, jak se u nás říká. Jsou i tací, kteří kolem sebe kopají. Většinou ti bývají v životě nešťastní. Bude Vám po nás smutno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA