FOTO: Alena Tollarová
Procházka předvánoční Prahou
11. 12. 2021Rok se s rokem sešel a máme tu opět poslední měsíc - prosinec. Také se vám zdá, že rok utekl nějak moc rychle? Že každý další rok utíká rychleji a rychleji a list v kalendáři se ani neohřeje a už ho musíme obrátit? Ať je to tak či tak, máme tu advent a dny rychle spějí k naplnění toužebných přání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
14.12.2021 19:32
Toulání po Praze ti fakt závidím. Kdyby to tak bylo hodinu od Brna, byla bych tam 3x do měsíce. Moc pěkné, Álo.
Eliška Murasová
13.12.2021 11:06
Nějak jsem mezi tím cukrovím, zapomněla prohlédnou Tvoji Prahu. Krásné fotky, zajímavé detaily, hezky jsem se prošla ...
Martina Růžičková
12.12.2021 14:02
Parádní fotky z Prahy sluncem zalité! Na hradě jsem ten den taky pobíhala s foťákem. Přeji příjemné a zdravé adventní dny a samozřejmě taky dobré světlo. :-)
Anna Potůčková
11.12.2021 17:57
Moc hezká fotoreportáž z výletu do matičky Prahy. Počasí Ti Ali přálo, takže fotky jsou moc hezké a ráda jsem si je prohlédla.
Eva Mužíková
11.12.2021 14:23
Jako vždy, fotky pražských zákoutí máš opravdu nádherné. Já jsem ale zatížená na volnou přírodu, tak si počkám, až se zase do ní zatouláš a nabídneš nám své " úlovky"..
Zuzana Pivcová
11.12.2021 14:10
Álo, Tvé fotky i se zamyšlením jsou krásné, připomínají mi, že jsem vlastně z Prahy, které jsem nedávno dala nadlouho vale. Ale věřím, že mnoho lidí vnímá její krásu podobně jako Ty, jen to neumí tak podat.
Alena Vávrová
11.12.2021 14:05
Děkuji za krásnou procházku Prahou a ještě hezčí fotky. Liduprázdno v Praze je pro návštěvníka překvapivé, ale ty jsi zvyklá pochodovat sama. Na Novém světě jsem ještě nebyla a budu to muset někdy napravit. Přeji krásný adventní čas ve zdraví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA