Foto autorka
Vánoce v zahradnictví
11. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.12.2021 17:52
Já nějak neumím vánoční hvězdu pěstovat, vždy mi po čase zvadne.... Ale ty velké se mi moc líbí. Pokvete mi vánoční kaktus. Už je obsypaný poupátky. Mám ho venku na chodbě, tam se mu léta daří. Dostala jsem ho od tatínka Lenky H., když jsem mu pomáhala se stěhováním.
Eliška Murasová
13.12.2021 12:36
Nadi, výběr převeliký. A já ještě nemám vánoční hvězdu a tam jich bylo. Pěkné vánoce
Soňa Prachfeldová
12.12.2021 08:59
Vánoční atmosféru miluju a díky Naděnko za krásné pokocháni. Hezký výlet s vnučkou. Také přeji pohodovou adventní dobu :-)
Dana Puchalská
12.12.2021 08:36
Nad'o,děkuju za exkurzi do zahradnictví. Ani já nejsem příznivkyní všelijakých vánočních pidižvíků z dovozu. Mám radši české ,ale co s tím naděláme, viď? Přeju Ti jen q jen klidné vánoční svátky.
Alena Tollarová
11.12.2021 22:20
Přeji kaktusu i Aničce, ať se jim společně dlouho daří. Jestlipak jste tam potkaly i Ježíška?
Věra Ježková
11.12.2021 16:40
Naďo, díky za exkurzi. Trpaslíky a různé postavičky včetně importovaných nemusím, ale atmosféra z fotek dýchá vskutku vánoční. Hezké svátky i tobě a tvé rodině. :-)
Marie Ženatová
11.12.2021 15:46
Naděnko děkuji moc za hezké fotečky. Ale pro mne jsou také kouzelnější hlavně ty zasněžené - jak už to napsala Evička M.
Eva Mužíková
11.12.2021 14:17
Nadičko, ty dokážeš napsat zajímavý článek o čemkoliv. Určitě jste si pošmejdily a trochu ulehčily obsahu peněženek. Fotky ze zahradnictví září barvami, ale ty zasněžené mají přece jen / pro mne/ větší kouzlo.
Zuzana Pivcová
11.12.2021 14:03
Páni, to je nádhera. Kdysi v dětství jsme měly v Lomnici několik kaktusů a při stěhování je pak převezly do Týna. Dařilo se jim však na verandě pouze v létě, náš "polární odchov" v zimě jim nesvědčil. Na květiny se především jen s úctou dívám. Přiznávám, že je pěstovat neumím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA