Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
28. 12. 2021Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
28.12.2021 11:10
Obdivuhodná Olga.Přeji Ti , aby oči koukaly tak jak to jde nejlépe a hodně zdraví . Díky Honzo.
Danuše Onderková
28.12.2021 10:49
Honzo, díky za krásné Olinčino vzpomínání. Obdivuji její vitalitu a jsem ráda, že jsem se s Olinkou měla možnost poznat. Olinko ještě hodně energie a hlavně zdraví a nejen v roce 2022
Eva Mužíková
28.12.2021 10:43
No tak to je krásný dárek ke konci roku, díky Honzo. Olinka - to je pro mne " pojem" pohodového, milého a velmi rozumného člověka. Takže děvče, ať Ti zdraví slouží ještě dlouhá léta, ráda se s Tebou zase někdy setkám. Bertice
Margita Melegova
28.12.2021 10:43
Dekuji za mily rozhovor s pani Olinkou, ktere preji zdravi a jeste hodne chvilek na Icku a toulave boty s Ickem.
Martina Růžičková
28.12.2021 10:40
Děkuji za zajímavý rozhovor. Paní Olgo, osobně vás zatím neznám, ale po přečtení článku moc obdivuji váš přístup k životu. Přeji pevné zdraví a vydařený nový rok. A vaše taxistory si určitě přečtu.
Jaroslava Handlová
28.12.2021 10:22
Rozhovor s Olgou je dalším z krásných vánočních dárků od redakce. Optimismus, elán a úsměv Olze nikdy nechybí. Oli, jsem ráda, že Tě znám již od prvního srazu íčkařů v Havl. Brodě a z mnoha dalších milých setkání. Přeji pohodu a zdraví a těším se, až se opět někde setkáme i v příštím roce.
Věra Ježková
28.12.2021 10:21
Olinko, jsi skvělá. Mám tě ráda. Přeji ti hodně zdraví a dobrý příští rok. :-) Honzo, díky.
Jitka Hašková
28.12.2021 09:57
Výborný rozhovor, jsem ráda Honzo, že jsi ho uskutečnil s takovou vzácnou bytostí, jako je Olga. Velmi si cením jejího přátelství.
Blanka Lazarová
28.12.2021 09:42
Také mě tento článek potěšil. Olinko, přečetla jsem si vaše taxistory a žasla jsem. Obdivuji vás. Tak ať vám zdraví slouží a přeji ještě mnoho krásných zážitků. A těším se, že se na nějakém setkání uvidíme.
Irena Mertová
28.12.2021 09:29
Olinko, to mám radost, že jsi na mne hned po ránu vykoukla na titulce! Hezký a zajímavý rozhovor. Těším se, až se zase setkáme :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA