Šestaosmdesátiletá Olga Štolbová je pořád plná optimismu. FOTO: Jan Raška
Nabíjí mě setkávání s přáteli, říká šestaosmdesátiletá Olga Štolbová
28. 12. 2021Život se s ní nemazlil. Do školy začala chodit v době druhé světové války, v šestnácti letech otěhotněla, manželství ji nevyšlo s prvním, ani s druhým mužem, třetí brzy zemřel. Osm let se starala o svou slepou maminku...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.12.2021 09:18
Olinko, jsi naše zlatá parťačka a mám tě moc moc ráda. Ať ti zdraví slouží co nejlépe, abychom se mohl všichni dlouho setkávat. ♥♥♥
Daniela Řeřichová
28.12.2021 09:09
Děkuji za rozhovor s mimořádně vitální, empatickou a usměvavou dámou. Považuji za čest, že jsem mohla Olinku osobně poznat, vážím si jejího přístupu k životu a přeji jí hodně krásných setkání a zážitků a především dobré zdraví.
Anna Potůčková
28.12.2021 08:59
Moc krásný rozhovor s Olinkou kterou také osobně znám, a jsem tomu moc ráda. Olinko přeji Ti spoustu zdraví, spoustu energie a stále dobrou a veselou náladu. Určitě se zase na nějakém Íčkařském setkání potkáme.
Alena Tollarová
28.12.2021 08:55
Ano, Olinku znám usměvavou a plnou života. Nechyběla na žádném setkání i60 a vyprávění z jejího života jsem pár krát poslouchala na vlastní uši. Přeji Ti, aby Ti oči pokud možno sloužily a mohla ses ještě dlouho těšit z krás, které nám život nabízí. Hodně zdraví do dalších let!
Dana Kolářová
28.12.2021 08:46
Děkuji panu Raškovi za rozhovor a Olinko Tobě přeji moc a moc zdraví, ať úsměv Tě neopouští a jsem moc ráda, že jsem Tě poznala. Přeji pohodový nový rok.
Marie Ženatová
28.12.2021 08:41
Milá a obdivuhodná paní Olinko* pěkně Vás zdravím. Měla jsem i já to potěšení se s Vámi osobně v Praze setkat. S velikou pokorou se na dálku přímo před Vámi skláním.
A přeji Vám ze srdce mnoho a mnoho dalšího zdraví a elánu, kterým obohacujete všechny kolem sebe svým nezdolným optimismem a dobrou náladou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA