Počítačová kresba - autorka
Kočičí pohádková nepohádka
30. 12. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
30.12.2021 19:42
Moc pěkné čtení, přeji Waldovi i Babetce krásné žití u Marcelky i Zuzky.
Hana Polednová
30.12.2021 17:27
Krásná pohádková nepohádka. Moc se mi líbí, zvláště, když už vím od Zuzky lecos o životě Waldy a Babetky. Marcelo a Zuzko, vše jen dobré do nového roku s vašimi kočičími miláčky.
Jan Zelenka
30.12.2021 14:56
Krásné čtení po té divoké diskusi na chatu. Dlouhá léta jsme chovali kočky, na vesnici to bylo normální a zpříjemňovaly nám život.
Elena Valeriánová
30.12.2021 14:22
Pssst, tiše! Jen lehounký spánek má kočičí stvoření. A to je ta správná pohádka, co přivodila kočičí sen. Pohádka o lidské lásce, o lidské duši k němé tváři. Marcelo, Zuzko, přeji Vám i Vašim kočičím svěřencům ať je pro Vás rok 2022 plný spokojenosti, štěstí, vzájemné pospolitosti a hlavně zdraví. Elena
Alena Vávrová
30.12.2021 14:20
Hezké počteníčko a kočky jako ze žurnálu. Ať je vám spolu stále krásně ♥ .
Zuzana Pivcová
30.12.2021 14:10
Marcelu jsem zpočátku trochu přemlouvala, aby příběh koček napsala jako pohádku, ale pak už bylo všechno na ní. Tak mám za sebe i za kočky radost.
Naděžda Špásová
30.12.2021 14:09
Marcelo, moc pěkné povídání. Kočky jsou moje druhá láska, doma je mít nemůžeme, ale když se k některé dostanu, vždycky se snažím aspoň o pohlazení. Vám i Zuzce a hlavně Waldovi a Babetce přeji ještě spoustu společných let a do roku 2022 štěstí a spokojenost. N :-)
Eva Mužíková
30.12.2021 14:04
Marcelo, pohádka nepohádka mne zaujala tak, že jsem si jí přečetla po druhé a hezky pomalu. Fotky nemají chybu, jsou to nádherná zvířátka. Kéž by bylo takových" kočičích lidí" více. Bertice
Irena Mertová
30.12.2021 13:35
Marcelo, krásně jste to sepsala! Vaši kočičáci jsou krásně zbarvení , milí - a vůbec, ať žijí kočky! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA