Wellness pobyt v Bojnicích
FOTO: Jaroslava Handlová

Wellness pobyt v Bojnicích

1. 1. 2022

Příjemné zážitky jsou zážehovým motorem další touhy. Stačí, aby přeskočila jiskra pocitu blaženosti. Ta hned zažehne výzvu k realizaci nových radostných okamžiků.

cestování fotografování Vánoční soutěžení 2021
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Jaruško, krásně sis užila pobyt a krásně jsi nám o něm napsala :-) Díky, dala jsi nám tip.
Zuzana Pivcová
Jarko, mám ráda Tvé precizní cestopisné příspěvky, tak jen cestuj dál a piš, díky.
Alena Vávrová
Děkuji za sdílení tvých zážitků, v Bojnicích jsem nikdy nebyla, ale Slovensko mám moc ráda.
Dana Kolářová
Nový rok začíná opravdu pohádkově. Moc hezké.
Daniela Řeřichová
Milá Jarko, ty máš cestovatelství v krvi a ještě se s námi tak zajímavou formou dělíš o krásné dojmy. V Bojnicích jsme s mužem byli dvakrát krátce, a moc ráda bych si dala reprízu. Přeji ti hodně radosti z putování a objevování!
Dana Puchalská
Jarko, děkuju za velice zajímavý článek. A omlouvám se za špatné hodnocení. Proto přidávám sem ony chybějící hvězdičky. ****
Vladislava Dejmková
Děkuji za krásné připomenutí Bojnic. Před několika roky jsem tam také byla, bylo to krásné.
Anna Potůčková
Tak to je nádherný článek hned na Nový rok. Bojnice jsou mým snem je navštívit, moc se mě líbí zdejší zámek. V Bratislavě jsem v životě byla asi 3krát, z toho jednou jsem zde vystavovala svoji fenku asi před 5ti lety.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%