Takový byl můj Silvestr roku 2021
FOTO: Soňa Prachfeldová

Takový byl můj Silvestr roku 2021

7. 1. 2022

Blížil se konec roku a my se rozhodli, že unikneme rodinnému krbu bezpečí a lásky, cestou neplánovanou, na které nás bude čekat jistě plno překvapení. I vypravili jsme se do Františkových Lázní.

cestování lázně Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Josefe díky.
Josef Borecký
Oživil jsem si vzpomínkou na dvě návštěvy Frantovek a Chebu, jo to už je let. Zopakoval bych si radši ale v létě. Dík za reportáž. :)
Soňa Prachfeldová
Hanko R., pane Charváte - moc děkuji za nahlédnutí.
Hana Rypáčková
Jsi tak věrná.. Dobře děláš.. Frantovy jsou jednička, takový klid.
Soňa Prachfeldová
Děkuji moc za FL - přijďte pobejt - je tam krásně.
Blanka Lazarová
Soni jsem ráda, že se vám to tak pěkně vydařilo. Však jste si ta zasloužili. Tak přeji všechno dobré, hlavně zdraví a štěstí do nového roku. FL neznám, tak mám další tip. Díky.
Věra Ježková
Soni, to se vám Silvestr skutečně vydařil. Ráda jsem si připomněla naše letní pobyty ve FL. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Hezké povídání o Fr.Lázních. Také tam jezdím v poslední dost často. Také by se mi líbil sraz v tomto lázeňském městečku.Doprava jak autem tak i vlakem je bezproblémová.
Dana Puchalská
Soni,děkuju za hezký článek. FL jsou kouzelné. V mládí jsem tam jezdila a vždy se mi tam líbilo.
Hana Polednová
Soni, hezké prožití Silvestra jsi zvolila. Hezkými fotkami jsi vše zkokumentovala a je moc dobře, že jste byli spokojení a odpočinutí. Přeji Ti v novém roce také jen vše dobré, samé pěkné zážitky s rodinou, pejsky a přáteli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%