Příběh na 50 slov: Nespavost
Ilustrace: Pixabay

Příběh na 50 slov: Nespavost

6. 1. 2022

Nikdo není nablízku. Nastává noc. Nepříjemně nekonečné neusínání. Nepříliš napjaté nervy. Nanicovatá nuda. Nedokážu na nic nemyslet. Nic nepomáhá. Nemám než nealko nápoje. Nejslabší, nicméně návykový, neurol. Nejsem narkoman. Nejsem náměsíčná. Nejevím netrpělivost. Nepočítám. Naštěstí nazítří nikam nemusím. Nakonec nastavuje něžnou náruč neklidné nevědomí, nicota. Nezřídka nespím nepřetržitě. Nic nového.

Moje poezie Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Václav Soukup
Po 20 letech noční práce mně nespavost dohnala málem k sebevraždě. Zachránil mně lék TRITTICO ac 150 mg, který Vám může napsat i Vaše lékařka. Zabere to tak po 10 dnech, až se vytvoří tkzv. " hladinka ". Nenechte si nespavostí oslabit imunitní systém !
Anna Potůčková
To se ti povedlo. Většinou já spím moc dobře, pokud se nic závažného neděje.
Dalibor Polanský
Nespaní není nic neznámého. Nic než nepříjemnost.
Jan Zelenka
Věrko, dobře víš, že trpím nespavostí, ale takto pěkně bych to vyjádřit nedokázal.
Jana Šenbergerová
Věro, dvojnásobně pěkné. V poslední době takové stavy zažívám nepříjemně často. Myšlenky umějí být pořádně vlezlé potvory. Úspěšně konkurují klíšťatům. Těch se umím zbavit rychleji než některých myšlenek. :-)
Marie Měchurová
Noc někdy není náruč něhy. Nespím, nejím, nic nepomáhá....
Irena Mertová
To se ti povedlo :-)
Jitka Hašková
Věro, jako vždy jsi šikula. Holt to s českým jazykem umíš.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden

V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.