Tady se "na zdraví" nepřipíjí. FOTO: Jan Raška
Silvestrovská omikron párty
7. 1. 2022"Mám slabou rýmičku, tak raději volám, jestli vám to nebude vadit, když se máme dnes sejít," říká mi do telefonu kamarád hodinu po silvestrovském poledni. "Jasně, že ne, dáš si večer pár panáčků hruškovičky a rýma bude pryč," odpověděl jsem mu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Granda Nekonata
7.1.2022 17:57
17.41 přečetla jste si, že jsem to měla před tím, než se očkovalo? :-) a promiňte, za celých 60 let jsem byla se sebou v nemocnici poprvé a 4 dny. Já nikomu nic nezávidím, jen jsem si dovolila upozornit na to, že se tu zavedlo něco skutečně neférového. Ale co se dnes týká mě, může se zítra týkat vás nebo našich dětí. Omezení, který mám nejsou z důvodu zdravotních, ale aby mě donutili se očkovat. Poslechněte si rozhovor z Reflexu, vědec a odborník to tam říká. A potvrzuje, že o tom vláda ví ale jde o to donucení.
Granda Nekonata
7.1.2022 17:43
15.33 rozumím, je to dobrovolné. A nemám nic proti. 16.51 já bohužel tu restrikci, která ze zdravých lidí udělala kvůli kšeftu podlidi, s humorem asi nedokážu podat
Anna Potůčková
7.1.2022 17:41
GN pokud jste ležela v nemocnici nebyla to útrata jen za dezinfekci a skafandry, ale také za lůžko, jídlo. Jsem 3x očkovaná a na zadku sedět nebudu také. A pokud někdo něco závidí a vyčítá, necht nás následuje. Není nic jednoduššího. Více k tomu také nemám co říci. Honzovi že si užil Silvestr s přáteli moc přeji!
Hana Polednová
7.1.2022 15:33
15:18 No vidíte a já jsem se raději nechala očkovat, protože jsem prodělala při covidu také oboustranný zápal plic a mám problémy dodnes ještě po 9 měsících. Tím končím, TEČKA.
Granda Nekonata
7.1.2022 15:18
jo, nebyla jsem ani na kyslíku i přes oboustranný těžký zápal plic, tak ani zdravotnictví jsem téměr nezatížila, utratili se mnou jen za skafandry a dezinfekci :-)
Granda Nekonata
7.1.2022 15:16
15.08 děkuji, ale měla jsem těžký průběh, ještě než se očkovalo. Tak žádné strachy, vědci tvrdí, že těžký průběh už mít nemohu :-) a jak mám vše zakázané, tak to fakt nehrozí:-)
Hana Polednová
7.1.2022 15:08
Honzo, přeji brzké uzdravení všech v rodině. Měli jste prima silvestrovskou procházku spojenou s občerstvením a zasmála jsem se u Tvé poznámky "jsem po páté či šesté rundě začal shánět sukni a dudy". Jinak zastávám také názor, doma sedět nebudu. Po 180 dnech po covidu mám za sebou 2 očkování a když jsem přežila opravdu těžký průběh, věřím, že horší to být nemůže. A v případě onemocnění přeji GN lehký průběh, aby nemusela skončit na JIPce.
Hana Řezáčová
7.1.2022 14:58
Sedět doma - blbý! Někam chodit - blbý! A teď
"babo rad' "! Pořád musíme mezi tím bruslit ... Snad už od jara, a na pořád, přestaneme virus tak moc bavit ... Brzké uzdravení!
Marie Měchurová
7.1.2022 14:01
Jsem 3x očkovaná a rozhodně doma sedět nebudu. V neděli se chystáme na koncert, život je krátký, žádný covid mi nezakáže žít. O Vánocích nás bylo 12, vyléčení, očkování, neočkovaní, věděli jsme do čeho jdeme a jak nám bylo dobře.
Zdenka Soukupová
7.1.2022 13:58
Honzo, jak jste se domluvili, tak jste to měli. Kritiky, že jste tedy radši neměli, nechci komentovat. A jsem ráda, že jste si alespoň ten večer užili. Ale hrozně mě zaujala Tvoje touha po skotské sukni a po dudách. Nemohl bys udělat malé skotské představení na některém srazu? Určitě bychom si rádi zatrsali. Přeju brzké uzdravení . :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA