FOTO: Helena Přibilová
Saúdská Arábie - netradiční prožití Vánoc a Silvestra
11. 1. 2022Než dokončím naše vzpomínání na dávné cesty, ráda bych se podělila o naši nejnovější cestovatelskou zkušenost. Plán navštívit Saúdskou Arábii jsme měli již před pandemií covidu-19.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
11.1.2022 20:38
Dal jsem vám pět hvězdiček, bohužel nemohu přidat šestou. Moc pěkné povídání.
Marie Seitlová
11.1.2022 18:37
Děkuji za velmi zajímavý článek, ráda vaše cestopisy čtu. Také ráda cestuji, ale do téhle zemi bych se nevydala. Přeji vám hodně cestovatelských zážitků a budu se těšit na další váš cestopis.
Jana Porcalová
11.1.2022 17:23
Máte i mé díky za zajímavé a obsáhlé počteníčko. Dost to potvrdilo informace, které jsem o těchto zemích měla a moje názory na ně, které by mne od cestování po nich určitě odradily.
Vladislava Dejmková
11.1.2022 16:48
Děkuji, přečetla jsem si článek už podruhé, tentokrát jsem se soustŕedila na některé detaily. Pro mě je to velmi zajímavé čtení.
Daniela Řeřichová
11.1.2022 16:48
Děkuji za další napínavý cestopis. Umíte popsat zážitky i fakta o zemi velmi čtivě a zajímavě. Smekám před vaší odvahou a těším se na další reportáže. Jsou opravdu mimořádné.
Blanka Lazarová
11.1.2022 14:03
Ráda jsem si váš článek přečetla a postupně si přečtu i vaše dřívějši. Tento svět mě ale neláká. Vám však přeji hodně pěkných cestovatelských zážitků.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.1.2022 13:42
Velmi pěkné povídání o zemi kde jsem nikdy nebyla a ani asi nebudu. Před covidem jsem s manželem trávila také Vánoce v exotických zemích, nejvíce se mi líbila oslava Nového roku na Gran Canarii a Vánoce v Thajsku. Ale stejně ty naše Vánoce jsou asi nejhezčí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA