Obrázky z cest - Střípky z Brna
FOTO: autorka

Obrázky z cest - Střípky z Brna

14. 1. 2022
cestování města a obce
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Blanko, hezká procházka Brnem s krásnými fotkami. S dětmi jsme Brno navštívili na dovolené. Naposledy jsme prožila nádherný den v Brně se skvělou průvodkyní Evičkou Balúchovou a s přáteli íčka. Na tento den vzpomínám velmi často. Určitě i já bych se ráda připojila na nějaký sraz v Brně.
Jarmila Komberec Jakubcová
Mám Brno moc ráda. Jezdila jsem tam před rokem 1990 hodně služebně. Jednou jsem tam dokonce letěla vnitrostátní linkou. Moje práce byla spojena s Veletrhy v září. Naše parta lidí z branže okolo výstav se občas sešla ve vinárně u Královny Elišky Rejčky.
Vladislava Dejmková
Děkuji za vysvětlení, také bych se ráda přidala na prohlídku Brna. Někdy.
Jitka Hašková
Děkuji za fotodokumentaci Brna. Škoda, že tam není vila Stiassny. Je velmi krásná zvenku i zevnitř. Stojí za návštěvu.
Irena Mertová
Děvčata, pokud se chystáte v budoucnosti do Brna, ráda se připojím :-)
Daniela Řeřichová
Blanko, děkuji za pěkné fotografie a zajímavé legendy. Do Brna jezdím ráda a těším se, že mě někdy provedeš.
Irena Mertová
Blanko, díky za článek a fotky. Brno je moje rodné město, ale už dlouho jsem se tam bohužel nedostala, snad po kovidu, už mi schází...
Blanka Lazarová
Hády (424 m n. m.) je kopec na SV okraji Brna. Rozkládá se na něm vápencový lom, sestávající ze čtyř na sebe navazujících lomů. Pod jejich vrcholky jsou malá jezírka. Je to vlastně národní přírodní rezervace Hádecká planina. http://www.pruvodcebrnem.cz/lom-hady
Marie Měchurová
Brno - moje srdcová záležitost. Jezdila jsem tam deset roků po operaci na kontrolu. Pokaždé jsem to spojila s návstěvou nějaké zajímavosti. Děkuju za připomenutí.
Vladislava Dejmková
Brno skoro neznám, děkuji za spoustu popsaných fotografií. Co to jsou "hady nad Brnem" - to je nějaký speciální název nebo překlep?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%