FOTO: Vanda Blaškovič
Vymyslíte vtipný název?
18. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Kilarská
19.1.2022 21:18
Děkuji vám paní Vando za odpověď. Máte pravdu, že se na Íčku stále málo orientuji. (Bohužel.) A proto se musím zeptat: kde najdu společný profil? Děkuji a už začínám přemýšlet nad fotografiemi na únorová témata.
VANDA Blaškovič
19.1.2022 19:55
Paní Kilarská, jsem ráda, že Vás téma Jinakost oslovilo. Ale není to první téma, jenom asi trochu těžší, proto jsem uveřejnila i tento článek a napadlo mne obráceně, k fotu přiřadit název. Podívejte se na společný profil, tam jsou vyhlášená témata. Uvádím ta na únor. Jinak můžete i sama téma navrhnout. Určitě se za chvíli budete v tomto orientovat. Jsem zvědavá, co na zítřek vyberete. 1.2.22 Jinovatka
10.2.22 Černobílá, hnědobílá fotka
20.2.22 Zimní pohlednice
Libuše Kilarská
19.1.2022 19:00
Mne napadlo: "Život není o rychlosti". Vkládat fotografie na určité téma - to by se mi líbilo! Možná, že jste napoprvé zvolila velmi těžké téma. Budu o něm celou noc přemýšlet a uvidíme jakou fotografii zítra vožím. Je to zítra?!? Určitě se zúčastním. Prosím zamyslete se jak, kde a kdo by témata vyhlašoval, aby se mohlo zúčastňovat co nejvíce fotografů! To by byla výzva!!! S pozdravem Dobré světlo.
VANDA Blaškovič
19.1.2022 15:44
Nad sklenkou mne napadlo, ústy básníka - Čas oponou trhl a změnil se svět.
VANDA Blaškovič
19.1.2022 15:35
To jsou ale zajímavé názvy! Děkuji. Mně se nejvíc líbí - Most přes minulost od Zdenky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA