Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
23.1.2022 17:43
Tak tady by člověka neodolal a hřešil a hřešil.
Dana Kolářová
23.1.2022 10:28
Pohodu a hodně cukrářské radosti. No a závistiví a nepřející lidé jsou vlastně jenom k politování.
Alena Várošová
22.1.2022 12:10
Krásné kousky zákusků a dortů a navíc krásná, šikovná cukrářka. Přeji jí úspěch v podnikání a spousty mlsých zákazníků,kteří si pochutnají..U nás se otevřela nová cukrárna v březnu roku 2021 s paní,která soutěžila v soutěži curárenských výrobků v telce a koncem roku její činnost skončila.Zákusky načanané,drahé a nic moc.Kdo tam šel,tak snad jednou a stačilo.Sama jsem tam nebyla,ale koupila na setkání se spoupraovnicemi k jedné do bytu,kde jsme se setkaly kvůli coroně.Byly drahé a předražené,hlavně že byla v televizi.Dobré a kvalitní zboží se prodává samo,nepotřebuje reklamu.
Hana Řezáčová
22.1.2022 11:00
Krása! Kruci, ať už ten virus někam navždy zaleze, abychom se zase mohly normálně scházet s kamarádkami, s kolegyněmi, se spolužačkami, jak jsme byly zvyklé - sešlo s nás třeba deset dvanáct a zrovna u takových dobrot ...
Jana Šenbergerová
22.1.2022 08:52
Taková nádhera reklamu nepotřebuje. Také této šikovné cukrářce přeji, ať se jí daří. V tomto světě a v této době to nebude mít lehké.
Martina Růžičková
21.1.2022 20:58
Nádherná cukrářská díla :-)!
Eva Mužíková
21.1.2022 20:04
Také se mi sliny sbíhají.
Jitka Mošovská
21.1.2022 13:20
Paní Ivano, představte si, že s její babičkou jsem chodila 9 let do ZŠ, která byla cukrářka, slečna to určitě podědila, tak proč ne? Mějte se a dejte si kousek!
Jitka Hašková
21.1.2022 12:04
je to krásné, Karolína je odvážná, přeji jí úspěch.
Daniela Řeřichová
21.1.2022 10:44
Jitko, to jsou výtvarná díla, a ještě k tomu chutná! Určitě bych zahřešila, i když jsem spíš na maso. Slečně Karolíně přeji hodně radosti z poctivého podnikání.
Načíst starší příspěvky