FOTO: Alena Tollarová
Zimní středohorské toulání
20. 1. 2022Podle kalendáře panuje paní Zima, leč pohled z našeho okna tomu nenasvědčuje. Chodíme sice v zimních bundách a čepicích, rtuť teploměru se však jen neochotně a výjimečně podívá o stupínek níž pod nulu. A zima dokonce bílá je pro nás jen nedostižným snem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
20.1.2022 16:09
Álo, tvoje toulání obdivuji. Nerada chodím sama. Ale je zase klid na focení.
Zuzana Pivcová
20.1.2022 14:27
Díky tomu, že jsi tak otužilá, můžeme tu nacházet takovéhle pěkné a povzbudivé články! Díky.
Alena Vávrová
20.1.2022 12:24
Ty jeden nezmare :-)) ! Četla jsem již v noci. Je vidět, že tvoje nové botky samochodky dobře šlapou. A foťák dobře fotí.
Blanka Lazarová
20.1.2022 11:00
Álo, musím se před tebou sklonit opět a zase. Počasí, km, nic tě nedostane. Tak ať ti to šlape i nadále.
Anna Potůčková
20.1.2022 10:00
Ty jsi ale tulačka! Díky Tobě jsem se s Tebou toulala virtuálně doma v teple! Že existuje vesnice HLUPICE jsem neměla ani páru.
Hana Rypáčková
20.1.2022 09:08
Aleno, to tvé toulání se mi líbí, taky tak někdy zlevňuji cestu ...Často autobus zajíždí do vesniček a tak je na to dost času..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA