V zimě u krmítka
Foto: autorka

V zimě u krmítka

21. 1. 2022
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
V dětství jsem sem tam mohla pozorovat ptáky, ve městě je moc nevidím. Díky za článek a hezké fotky. Napadlo mne, jestli do krmítka nemůže vlézt kočka? Zdá se mi to pro ni snadné se tam dostat.
Eva Mužíková
Vždy mne potěší článek, který vypovídá o pisatelově lásce k přírodě. A tento je právě takový.
Miloslava Richterová
Třeba se ještě další druhy objeví, ať tak či tak je to radost. Zdravím všechny milovníky přírody. (Na www.makov.cz jsem se podívala a ještě podívám :-) děkuji).
Marcela Pivcová
Na chalupě v jižních Čechách pomáháme sousedovi krmit ptáčky a to nejen v zimě. Dříve sem létalo hodně rozmanitých návštěvníků, v současné době už snad jen vrabci a hrdličky. Zato těch vrabců je opravdu množství - dvacet i třicet není výjimkou.
Jana Šenbergerová
Sledovat ptáky mě moc baví. Dělám to nejen na procházkách, ale také živě přes kameru na www.makov.cz. Díky za hezký článek i fotografie.
Zuzana Pivcová
Moc jste mě potěšila, zavzpomínala jsem si na ptactvo, které jsme krmily v archivu na pražské Invalidovně. Ano, sýkorky vždy přilétly, popadly semínko slunečnice a hned byly pryč, zatímco zvonci seděli na parapetu a drtili a drtili slunečnicová semena a ostatní ptáčci museli čekat.
Anna Potůčková
Zajímavý článek a z vlastní zkušenosti vím, jak jsou sýkorky neposedné a jak špatně se fotí.
Marie Měchurová
Ptáčky krmím od podzimu do jara. U nás se mají moc dobře. Pod ořechem nám teče potok a všechny ořechy, které do něho spadnou, sušíme pro ně. Děkuju za rozšíření znalostí o těchto malých stvořeních.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%