Nejhezčí období v mém životě
Fotografie poskytnuty z rodinného archivu Marie Ženatové

Nejhezčí období v mém životě

24. 1. 2022

Sedím dnes u počítače, venku od rána dost chumelí. Už jsem byla třikrát odhazovat sníh, asi půjdu ještě jednou.

Můj příběh rodina vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Krásný životní příběh. Kdysi dávno jsme bydleli na konci severočeského městečka Krásná lípa. Většinou v zimě napadla fůra sněhu. A naše malé děti si ve sněhu, který jsem musel odházet z cesty, stavěly igú. A měly zábavu na celou zimu. Do Litoměřic jsme se stěhovali v době, kdy měla žena už diagnostikovanou, nevyléčitelnou rakovinu. Byla to krušná léta. Odešla před dvěma a půl lety. Do posledních dvou dnů byla doma. Někdy jsou ty naše životní příběhy střídavě radostné i krušné. Důležité je, ale, nic nevzdávat.
Helena Přibilová
Paní Maruško, děkuji Vám, že jste se s námi podělila o svůj životní příběh.
Martina Růžičková
Moc hezky sepsané vzpomínání na radosti i smutky života. .
Jitka Hašková
Děkuji za hezký článek. Docela mně to dojalo. Krásné vzpomínky.
Marie Měchurová
Moc hezký dojemný článek. Každý v životě nemá to štěstí porazit tu zákeřnou nemoc. Já jsem vyhrála jen díky rodině. Když se mi všichni " začali ztrácet před očima", rozhodla jsem se, že jim to nemůžu udělat. Vážím si každého dne, který mi byl dopřán na tomto světě. Na zimy svého dětství taky ráda vzpomínám. My jsme u nás na Hané sáňkovali z vlakového náspu. Všude byla samá rovina.
Daniela Řeřichová
Paní Marie, Vaše vyprávění je vždy přímé, bez příkras, popisující životaběh jak jste jej prožila a vnímala. Je svědectvím o lásce, radosti, starostech. Je o naději, za kterou děkuji.
Zuzana Pivcová
Maruško, jako vždy od Tebe, dojemná a láskyplná vzpomínka, za kterou děkuji.
Dana Puchalská
Milé vzpomínky,děkuju za ně. A moc se mi líbily fotky z oné doby.
Rostislav Mraček
Příjemné povídání, hezké vyznání, a navrch foto úžasné lyžařky.
Vladislava Dejmková
Hezký příspěvek plný milých a laskavých vzpomínek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%