Nejhezčí období v mém životě
Fotografie poskytnuty z rodinného archivu Marie Ženatové

Nejhezčí období v mém životě

24. 1. 2022

Sedím dnes u počítače, venku od rána dost chumelí. Už jsem byla třikrát odhazovat sníh, asi půjdu ještě jednou.

Můj příběh rodina vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Schmíd
Zdravím,pěkně napsáno,přeji zdraví klid a pohodu Franta Schmíd.
Anna Potůčková
Moc hezký článek, který se po ránu u kávy krásně četl. Vzpomínky z paměti nikdo nevymaže a zvláště pak ty milé.
Marcela Broumová
Citlivé, veselé i vážné vzpomínky mě naladily na správnou notu. Už vím, co budu dělat večer, dohledám všechny ostatní tvoje příspěvky... Maruško, moc děkuji
Helenka Vambleki
Láskyplné vzpomínky vhání slzičky do očí. A hlavně, že jsou a nic je z paměti nevymaže!
Soňa Prachfeldová
Děkuji moc Maruško za krásné vzpomínání na předešlý život, který jste prožívala vskutku naplněně v kruhu své rodiny. Vždyť vzpomínky přetrvávají a říká se, že neumřel ten, na kterého pořád vzpomínáme.
Jana Jurečková
Děkuji za hezké vyprávění. Já se vdávala ve 23 letech. Vzpomínám si, že jsme se tehdy odstěhovali do Ostravy a já se musela začít starat o děti a vše kolem. Nakonec jsem musela do práce a už toho bylo příliš a moje manželství se rozpadlo. Přesto jsem v životě našla své štěstí. Vdala jsem se znovu a mám muže, který je mi oporou a má mě rád. Můžu už jen doufat, že mě nic zlého nepotká.
Jiří Dostal
:-) Drahanská vrchovina? Místopisně a historicky pozapomenutý region středu Moravy, v polovině sedmdesátých let práce na neznámém renesančním zámku Hanuše Petřvaldského... to bylo žrádlo! :-) :-) :-)
Eva Mužíková
Maruško, jako vždy velmi hezky napsané. Na Tvé články se ráda podívám.
Marie Ženatová
Děkuji vám všem za vaše milá slova*
Marcela Pivcová
Paní Maruško, připomněla jste mi pár hezkých dětských let, které jsem s rodiči a Zuzkou prožila v Podkrkonoší, kde sníh a lyže k zimě jako samozřejmost patřily. Zuzka začala lyžovat jako čtyřletá, na krátkých lyžích s "bačkorovým" vázáním, mně bylo o dva roky více. Dostala jsem lyže s řemínkovým vázáním a gumové lyžařské boty. Po několika létech jsem vzala maminčiny lyže - byly celé dřevěné, bez hranek a na špičkách měly takové ty starodávné "kuličky". Ale jezdily - jak závodní sjezdovky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%