FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
26.1.2022 20:18
Aničko a Maruško, vzhledem k tomu, že se termín setkání posunul, prosila bych objednat nocleh od 10.5. do 13.5. to jsou 3 noci. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.1.2022 15:33
Majko mám potvrzenou objednávku noclehu v hotelu Tacl na 10. 5. Doufám, že stihnu návštěvu synagogy a prohlédnu si Holešov. 11.5. ve středu se pak setkáme u Mlsné kočky. To si budu pamatovat, protože mám mlsného kocoura.
Marie Měchurová
26.1.2022 15:12
Jarmilo, dobře tam vaří, ale je to u hlavní cesty, snad budeš mít okno na druhou stranu. Bude se Ti určitě líbit synagoga, Němci ji přehlédli, vypálili jenom jednu větší. Možná bude v zámku večer nějaký koncert, budou probíhat zrovna kulturní dny města.
Anna Potůčková
26.1.2022 12:42
Do mé galerie Hostýnské setkání byl vložen nový přepracovaný seznam, prosím o kontrolu, zda vše souhlasí. Zatím Limilka N. na něm není, nemám od ní potvrzenou zatím účast a ani případné dny, od kdy by tam s námi byla.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.1.2022 12:25
Majko na setkání se moc těším, nebýt portálu i60 asi bych nikdy část Moravy okolo Hostýna nepoznala. Nikdy jsem v této části naší země nebyla. S íčkem jsem už poznala různé kouty naší vlasti.Hotel v Holešově jsem si našla na internetu. Vypadá docela slušně.
Marie Měchurová
26.1.2022 10:12
Jarmilo J., můžeš nás čekat v kavárně Mlsná kočka, která je na náměstí hned vedle Knihy. Tam se všichni setkáme, dáme kafíčko. Je tam hezké WC.
Marie Měchurová
26.1.2022 10:02
Tak děvčata ještě jednou. Hlavní setkání je od středy 11.5. do pátku 13.5. Zatím je nás 34. Objednám 8 jednolůžkových pokojů a 13 dvoulůžkových. Dáme i nějakou rezervu. Rozdělíme si je na místě, každý už ví, s kým chce spát. Kdo si chce pobyt prodloužit o jeden den, tak to je možné od úterý10.5., to tam bude i Anička P. Vypadá to, že všechny přijedete stejným vlakem od Hulína. Na nádraží bude čekat auto, které Vám odveze zavazadla na náměstí do Knihy, kde si je necháme. Na domlouvání přesného programu je ještě čas, to dáme včas vědět.
Anna Potůčková
26.1.2022 08:55
Lidmilko určitě kamarádku vzít můžeš a asi by bylo nejlépe se přihlásit do pátečního rána, protož v pátek má Majka nahlásit předběžný počet zájemců. Hlavní setkání je ve dnech 11.-13. května
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA