FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
25.1.2022 17:41
Ali T, tak v tom případě 2 noci od 11. -13. 5. Pro Danu K. si osobně si myslím, že v pátek už se nic nepodnikne, aby jste se všichni dostali domů.
Alena Tollarová
25.1.2022 17:27
Nechce se mi číst všechno zpátky, takže jen uvedu, že Tollarovi požadují 1 dvoulůžkový pokoj + parkovací místo pro auto na 2 noci, po které bude hlavní společný program.
Dana Kolářová
25.1.2022 16:57
Jen se chci zeptat na program pátek 13. 5. ? Protože na zpáteční cestu musím vyrazit okolo 10. hodiny. To se těžko nějaký program stihne.
Soňa Prachfeldová
25.1.2022 16:47
Děvčata je mi líto, že se neuvidíme, ale květen mám již nabitý. Držím palce organizátorkám, je to velmi namáhavé, ať se vám vše podaří zajistit a pak všem bezvadné dny !
Anna Potůčková
25.1.2022 16:45
Hlavními dny jsou 11. - 13.května=2 noci. Na novém seznamu jste již napsaní s L. Heulerovou
Vladislava Dejmková
25.1.2022 16:40
Bohužel už v tom začínám mít zmatek a možná někteří z vás také. Jaký je tedy definitivní termín kdy bude nějaký program? Od toho se pak dají odvíjet požadavky na ubytování. Já jsem v tabulce špatně - jednak mohu být na dvoulůžáku s L. Heulerovou, jednak bych chtěla ubytovani na dvě noci odpovídající dnům, kdy bude program.
Anna Potůčková
25.1.2022 16:25
Hani R. Majka říkala, že pátek už tam nikdo spát nemůže, je to obsazené. Je to poutní místo a proto jsou tam víkendy brzy zamluvené. Hlavně o víkendech se tam sjíždí poutníci naši i ze Slovenska
Hana Rypáčková
25.1.2022 16:13
Já to mám daleko a tak potřebuji den předem a den potom 4 noci. Úterý až sobota.
Anna Potůčková
25.1.2022 15:51
Eleno díky, nejezdím na dovolené, přiznám se že nevím jak se počítají noci. Ale už mě to psala i Jaruška H. takže jsem o něco chytřejší. A ano v pátek vlak jsou plné, jezdí domů studenti z internátů a vysokoškolských kolejí.
Elena Valeriánová
25.1.2022 15:29
Marie, jenže v pátek budou pravděpodobně vlaky daleko plnější. Já vím nelze vyhovět všem. Aničko, už jsem se do tabulky podívala a myslím, že noclehy se počítají jinak. Třeba u mne máš datum 10.-11.5 2 noci. Jenže to by byla jen jedna noc. Z desátého na jedenáctého je jedna noc, z jedenáctého na dvanáctého je noc druhá. Pokoj obsazuji 10. 5. a uvolňuji 12.5., platím 2 noci. Je nešťastné plánovat něco na den odjezdu zvlášť když se musíme přesouvat na nějaký spoj. Ale nechám to na vás, určitě to vymyslíte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA