FOTO: autorka
Setkání Íčkařů na sv. Hostýně
24. 1. 2022Jak už bylo zmíněno na hlavním chatu, plánuje se setkání ve dnech 11. - 13. května 2022. Setkání by se mělo konat v našem Zlínském kraji a v regionu podhostýnském.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
25.1.2022 07:42
Kdo jste nenapsali, které noci by jste tam chtěli spát, tak to dopište. Jedni chtějí 9.-12.5, další zejména od Bohumína chtějí 11.-12.5. Je to vyhledávané turistické místo a proto je tam dost velká obsazenost pokojů a proto je třeba ubytování zajistit co nejdříve.
Marie Ženatová
25.1.2022 04:37
Díky moc za hezky naplánované setkání na sv. Hostýně. Bohužel se nemohu zúčastnit, bratr bude slavit 70té narozeniny s celou velikou rodinou a já mám už pak také naplánovánu další akci. Na sv. Hostýn jezdíme každý rok v polovině srpna autobusovým zájezdem - je tam velmi krásně, okolí obdivuhodné, poutní domy nabízí skvělé pohoštění a celý podhostýnský kraj je skutečně velmi turisticky zajímavý*
Zdenka Žichovská
24.1.2022 21:45
Hlásím se a prosím o rezervaci jednolůžkového pokoje na 3 noci. Děkuji a už se těším.
Hana Polednová
24.1.2022 21:20
Hlásím se a prosím o rezervaci jednolůžkového pokoje na 3 noci od 9.5 do 12.5., případně s posunutým termínem. Děkuji.
Jitka Hašková
24.1.2022 17:00
Je mi líto, ale nehlásím se. Myslím, že Jarka Handlová plánovala Kroměříž na červen. Ten program je pro mě na minimálně na 3 dny, nebo na týden. Nemám auto a nevím, jak bych provedla přesuny mezi městy. Nehledě na to, že mám velké problémy se stravováním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA