Ilustrační foto: pixabay.com
Bože, kdo mě to trestá?
26. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Václav Soukup
26.1.2022 17:04
Díky za komentáře ! To, že někdo nerozumí humoru a určité nadsázce považuji za normální. Ale to, co píše pí. Caklová vůbec nechápu a jsem tomu rád. Zrovna tak slovům " zakyslé a nabubřelé " ! Proboha v čem ? Paní Kolinová dobře, ale všimla jste si, že si v mých jiných příspěvcích dělám legraci hlavně ze sebe ? V tom hodlám i nadále pokračovat.
Jana Porcalová
26.1.2022 16:44
Tak tohle se Vám, pane Soukupe, podle mého, zrovna moc nepovedlo. Místo vtipné řekla bych až příliš zakyslé a nabubřelé. Trocha tolerance a vlídnosti by nezaškodila.
Jan Zelenka
26.1.2022 15:41
Jo. nakupování. Jezdím jednou za týden a vybírám si takový čas, kdy je v krámu málo lidí. Třeba v neděli v poledne. S druhým odstavcem souhlas. Zejména ti starší nechávají vozík uprostřed cesty a jdou se potulovat po krámu. Nebo se ho úzkostlivě drží u regálu a blokují ostatním nákup. Dříve jsem slušně požádal o místo. To už mne ale nebaví, tak vozík odsunu, abych mohl také nakoupit. Když nakupuji, nechávám vozík na místě, kde nikomu nepřekáží a pak teprve hledám v regálech. Určitě nepatřím k těm "dědkům, co ostatním ztrpčují nákup".Soudím podle textu, Václave, že ani ve vašem případě není nakupování vaše hobby.
Zajímalo by mě, jak nakupuje paní Caklová se svojí karmou. Co když ji zapomene doma! Co potom, proboha!?
Hezký fejetonek, Václave.
Soňa Prachfeldová
26.1.2022 15:27
:-) :-) :-) člověk se celý život učí toleranci a není to lehké. Anebo zhluboka dýchat nejméně na 10 dob, to pomáhá . Nejlépe je nakupování večer, to už jsou slevy vyprodány a je klid.
Jana Hošková
26.1.2022 14:48
Souhlas s Janou i Jitkou :-)) Já zas mám zkušenost, že mi ztrpčují obvykle v krámu život nerudní dědci. Bezohledně mne naberou košíkem, protože oni přece chtějí teď hned projet, někteří k tomu dají i docela zlý slovní doprovod...
Jitka Caklová
26.1.2022 13:51
Vidím to stejně jako Jana Kollinová a navíc vím, že Vás nikdo netrestá. Na "PRAVDĚ BOŽÍ" není nikdo zhrzený, natož mstivý a je tam každému úplně jedno, jak kdo v pozemské pouti pokračuje. Se svojí karmou se musí každý vypořádat sám a odpuštění je základ.
Jana Kollinová
26.1.2022 13:26
Vnímejte si to po svém, ale možná z pohledu jiného nakupujícího jste oním dědkem, který ztrpčuje jiným dobu nákupu. Je to o úhlu pohledu. :-))
Zdenka Soukupová
26.1.2022 13:11
Václave, druhý odstavec je přesný. Vypadá to, jako bychom chodili nakupovat do stejného obchodu. A je celkem jedno, v kterou denní dobu. ☺☺☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA