foto a koláž: Pixabay.com
Blbá nálada, versus reklama
27. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
31.1.2022 09:34
No jo, potřebujeme kladné podněty, jenže někdy se tak člověk vzbudí a neví proč, je i na sebe protivný. Kdo to nezná, tak je vítěz. A pak stačí nějaká maličkost a ona ta blbá nálada odejde. Snad :-) Kdoví, co se nám v té paličce občas odehrává.
Jan Zelenka
29.1.2022 18:25
Aleno, to jsem si se zájmem na Litoměřickém deníku přečetl. Myslím, že to byli tři Mongolové. Nevíš, jak to dopadlo, poté, co byli zadrženi? V LTM je velká mongolská komunita, ale jsou v pohodě. Jejich nejoblíbenější zábavou, jak se zdá, je dělání dětí a to trestné není.
Alena Tollarová
29.1.2022 18:09
Honzo, když jsi u těch sprejů, tak mně zvedlo náladu, ba přímo rozesmálo, že tři hoši, co se rozhodli posprejovat naši krásně opravenou rozhlednu, zapomněli na kameru a nechali se přistihnout přímo při činu :)
Marie Faldynová
29.1.2022 17:52
Pobavil mne známý, který mi vysvětlil, že reklama souvisí se slovesem klamat. Co dělám s blbou náladou? Leccos, něco si přečtu, něco smlsnu, zahraju si na kytaru, jdu na návštěvu nebo na procházku, ale nejlepší je sluníčko. Funguju na sluneční baterie.
Zuzana Pivcová
29.1.2022 17:41
Reklamy mě ani nepřitahují, ani nerozčilují. Některé jsou mi k smíchu, jiné moc nevnímám. "Těším se" na to, že když si někdy ze zvědavosti něco vyhledám (např. homeopatikum na opary:-D), určitě mi přijde následně nabídka v reklamě.
Marcela Pivcová
28.1.2022 19:36
Když je "blbá nálada" se mnou doma, mohu si poslechnout pěknou hudbu, někdy vezmu kytaru a začnu si hrát nebo si zazpívám. Nezáleží na tom, jestli mě někdo poslouchá, třeba si hraju jen pro sebe.
Soňa Prachfeldová
28.1.2022 17:28
Správně Honzo, člověk má sám sebe občas pochválit a říct si, vždyť toho tolik umím a pořád to jde . A ve víně je pravda.
Alena Velková
28.1.2022 11:13
Tak vydržte ještě měsíc...a pak už bude víc sluníčka a to udělá s náladou divy!
Eva Mužíková
27.1.2022 21:49
Na mne chodí blbá nálada také ráno, když nemám představu" co s načatým dnem". Naopak, když mám před sebou den nabitý třeba i fyzickou prací, žádná blná nálada se nechytá. Karty na počítači neovládám, ale ráda luštím kvízy.
Dana Puchalská
27.1.2022 20:11
Honzo, dobře jsi udělal... :-) :-) Merlot je (dle tvrzení moudrých )léčivé mléko. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA