Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Chodorová
24.12.2012 14:23
Děkuji všem,vám,pane Jiří musím podvrdit,že opravdu ráda dávám a to nejen hmotné věci,ale hlavně lásku,zdravíčko bych dala každému,kdo ho potřebuje,ale tady moje chtění prostě nestačí,vám přeji krásné prožití Vánoc a spokojenost.
Jiří Libánský
24.12.2012 12:36
Máte hezké myšlenky. A bez ohledu na dokonalost verše, ta myšlenka v básni vždy je. A to je hlavní a podstatné. Proto je tak milé tu Vaši tvorbu číst.
Když jsem četl tuto báseň, napadlo mne nové originální slovo. Místo prodavačka, tak "rozdávačka". Toto slovo jsem vymyslel a věnuji Vám ho. Podílela jste se na jeho vzniku a hodí se k Vám. :-)
Olga Štolbová
24.12.2012 11:12
Jitko,moc hezké,plnit přání je vlastně velké štěstí.
Přeju všem krásné svátky.O.
Zuzana Pivcová
23.12.2012 19:24
Jo, a hlavně bys rozdala, což děláš už teď. Je to fajn, ale mezi obdarované zahrň i sebe.
Zuzana Pivcová
23.12.2012 19:23
Jo. a hlavně bys rozdala, to děláš už teď.
Zuzana Pivcová
23.12.2012 19:22
Ty malý Ježíšku, určitě bys všechno rozprodala, ale měla by sis schovat trochu pod pultem pro sebe, Jíťo!