To byly časy...

To byly časy...

31. 1. 2022
Můj příběh Zimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(4.9 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie 00000
Drahanská vrchovina - tu znám. :) :) Hezké povídání...
Alena Švancarová
Moc hezké povídání o dětství.S chutí jsem to četla.
Rostislav Mraček
Úžasné! Děkuji vám za vzpomínky na Protivanov. A obdivuji vašeho tatínka, že si při té dřině našel čas na ty pěkné perokresby.
Marie Ženatová
Děkuji moc redakci za zařazení článku, ještě jsem tam našla dvě chyby, které už bohužel nemohu odstranit. Prostě už teď vím, že raději si svůj článek musím přečíst vícekrát a teprve pak kliknout "zveřejnit". Jen jsem ještě chtěla doplnit alespoň jednu větu - bohužel už to také nejde, tak alespoň ji napíši do diskuze: Když jsem o svém dětství před léty vyprávěla menším vnoučátkům, tak mi tehdy moje nejstarší vnučka řekla, že jsem žila v "době mamutů". Ovšem teď mi už odrostlejší vnoučátka říkají, že jsem měla skutečně "pestrý a zajímavý život" ...
Alena Velková
Hezká vzpomínka a obrázky od tatínka pohladí a zahřejou!
Libuše Křapová
Krásné vzpomínání na krásné dětství :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%