Jaký byl leden 2022?
Foto: autorka

Jaký byl leden 2022?

10. 2. 2022
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děvčata děkuji za nahlédnutí a komentíky. Zuzko určitě se najde v tvém lednu spousta pěkného. Naděnko praotec ani neměl čas dělat děti. Tři dcery měl vojvoda Krok, ale prý ty dvě Kazi a Teta jsou smyšlené, snad jen ta Libuše existovala. A nakonec otec je vždy nejistý ne :-) ?
Zdenka Soukupová
Soňo, tak hodně km bez nehod na té Babetce. ☺
Alena Švancarová
Hezky napsané.Utíká to moc.Souhlasím...vnímejme obyčejné dny , plynou jako voda.
Miloslava Richterová
Děkuji, vždy si ráda od Vás přečtu, pěkné foto:-) každá pověst má nějaký základ, tak bych to úplně nevyvracela.. ale studium bude určitě zajímavé:-)
Anna Potůčková
Soni hezký článek a stejně jako Nada nad praotcem Čechem kroutím hlavu také. Co se lázní týče, tak Libverda se Vám bude určitě líbit, byla jsem tam týden před necelými 3 roky a jela bych znovu.
Zuzana Pivcová
Asi bych si, Soňo, měla také zpětně vyhodnotit svůj leden. Nejspíš bych viděla, že to z mé strany mohlo být o dost lepší. :-D Díky.
Naděžda Špásová
No Soni, tak praotec Čech je fikce? A ty tři jeho dcery taky? Tomu se mi nechce věřit. Fotky jsou moc pěkné a přeji ti krásné výlety s Babetou. :-)
Dana Puchalská
I já Ti přeju jen všechno dobré. Děkuju za hezké lednové shrnutí a zamyšlení. A pochopitelně i za moc hezkou fotogalerii. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%