Úvodní foto: pixabay
Tři přání
2. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
17.2.2022 10:24
Mám jenom jedno přání (bohužel nesplnitelné) - aby netrpěly děti, fyzicky ani psychicky.
Libuše Křapová
5.2.2022 23:12
Věrko, ostatní už napsali všechno za mne. tak ať se ti i dosud přání plní. Moc to tobě i nám přeji :-)
Soňa Prachfeldová
5.2.2022 11:55
Věrko, ať se ti přání splní. Když budou zdraví lidé, /dušwvně i tělesně/ bude zdravá i celá společnost.
Helenka Vambleki
4.2.2022 15:27
Kdeže naše dětská přání jsou! Až s rozumem a věkem přijdou ta, která jsi vypsala a která si přeji i já :-)
Hana Rypáčková
4.2.2022 09:06
Hezké. Určitě je v pozdním věku naše největší přání soběstačnost. Milujeme své děti a vnoučata, pravnoučata a jsme šťastni, že je vidíme vyrůstat v soběstačné osoby. Přejeme klid a mír na Zemi.
Marie Ženatová
3.2.2022 15:46
Milá Věruško děkuji moc za hezký článek.* Já se také velmi ztotožňuji se závěrečným odstavečkem.
Marcela Pivcová
2.2.2022 20:32
Věro, co ještě k Vašim moudrým úvahám dodat? Vaše největší současná přání se s mými také shodují. Byla bych ráda, abych je sobě i blízkým milým mohla ještě nějaký delší čas plnit. Dřívější "velká" přání zůstala někde zapomenutá nesplněná. Alespoň to opravdu velké - vystudovat - se mi ale také splnilo.
Martina Růžičková
2.2.2022 20:27
Věro, hezky jsi o přáních napsala. Moc Ti přeji, aby se ti ta současná splnila. Ta moje se těm tvým hodně podobají. Jen bych si ještě přála, aby ze světa zmizelo násilí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA