To byly časy aneb Nikdy se nevrátí pohádka mládí
FOTO: Poskytnuto z archivu Maie Měchurové

To byly časy aneb Nikdy se nevrátí pohádka mládí

23. 2. 2022

My, co jsme se narodlli na přelomu čtyřicátých a padesátých let, jsme měli možnost prožít mládí, čas malin nezralých, v hektických letech šedesátých. Beatles, Olympik a Semafor zanechali nezapomenutelnou stopu v našich životech.

Můj příběh Zimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Moc hezké vzpomínání. :-)
Dana Puchalská
Maruško, děkuju za moc milý článek plný krásných vzpomínek.
Zdenka Soukupová
Děvčata, tak to vypadá, že jsem chodila všechna do jedné třídy. Taky mám hodně podobné vzpomínky. Maruško, moc krásně napsané.
Daniela Řeřichová
Maruško, moc hezké vzpomínání. Bude nás hodně s podobnými prožitky našeho mládí. U nás na ekonomce byli kluci jen dva. Bohužel z té doby mám minimum fotografií, hlavně z tanečních a z brigád. Ty máš parádní archiv! Moc děkuji.
Vladislava Dejmková
Také jsem chodila na ekonomku, měli jsme ve třídě jen 6 kluků. A ta léta byla dost podobná. Připomněly mi to hlavně účesy a oblečení.
Alena Vávrová
Moc hezké, Maruško. Měla jsem leccos podobně. Ve třídě nás bylo 34 , z toho jen 7 kluků. Stejné oblečení, účesy, dokonce jsem poznala na úvodní fotce i dvoje stejné střevíčky, co jsem taky měla, nezbytný šusťák, atd. Potěšilo!
Granda Nekonata
krásné vyprávění
Alena Švancarová
Hezky napsané vzpomínání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%