FOTO: Poskytnuto z archivu Maie Měchurové
To byly časy aneb Nikdy se nevrátí pohádka mládí
23. 2. 2022My, co jsme se narodlli na přelomu čtyřicátých a padesátých let, jsme měli možnost prožít mládí, čas malin nezralých, v hektických letech šedesátých. Beatles, Olympik a Semafor zanechali nezapomenutelnou stopu v našich životech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
23.2.2022 13:08
Děvčata, tak to vypadá, že jsem chodila všechna do jedné třídy. Taky mám hodně podobné vzpomínky. Maruško, moc krásně napsané.
Daniela Řeřichová
23.2.2022 12:40
Maruško, moc hezké vzpomínání. Bude nás hodně s podobnými prožitky našeho mládí. U nás na ekonomce byli kluci jen dva. Bohužel z té doby mám minimum fotografií, hlavně z tanečních a z brigád. Ty máš parádní archiv! Moc děkuji.
Vladislava Dejmková
23.2.2022 12:23
Také jsem chodila na ekonomku, měli jsme ve třídě jen 6 kluků. A ta léta byla dost podobná. Připomněly mi to hlavně účesy a oblečení.
Alena Vávrová
23.2.2022 11:53
Moc hezké, Maruško. Měla jsem leccos podobně. Ve třídě nás bylo 34 , z toho jen 7 kluků. Stejné oblečení, účesy, dokonce jsem poznala na úvodní fotce i dvoje stejné střevíčky, co jsem taky měla, nezbytný šusťák, atd. Potěšilo!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA