FOTO: Facebook Jiřího Stracha
Pohlednice pro paní Miladu
4. 2. 2022Na facebooku nás zaujala výzva režiséra Jiřího Stracha, který své fanoušky požádal o zaslání pohlednice devětadevadesátileté paní Miladě Badalové. A tak se k jeho výzvě připojujeme a na našem portále sdílíme.
Milí přátelé,
jelikož už s Magdičkou nemáme svoje babičky a dědečky, neb se nám přestěhovali do nebe, naše srdce si našla tuhle úžasnou babičku. Před lety jí zemřel syn, který o ni skvěle pečoval, a ona zůstala takřka sama, bez vnoučat. Sociální služby ji příkladně pomáhají a je o ni materiálně postaráno. Jen ta samota… Hlava ji jede skvěle, jen to tělíčko už je jak věchýtek…
Proč vám to píšu? 7.2. jí bude úžasných 99 let a tak nás s Magdi napadlo, že zkusíme dát dohromady co možná největší počet lidí, který ji pošle narozeninovou pohlednici. Tu radost a úsměv na její dobré vrásčité tváři, co tím vyvoláte, za ni pak jistě dostanete odměnu v nebi.
Tak co? Jdem do toho? Pomůžete nám?
Milada Badalová
Fara Hostivice,
Husovo nám. 1
253 01
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
8.2.2022 21:46
Ano, sice krátce po narozeninách odešla, ale měla z tisícovek pohlednic, které jsme jí poslali, radost.
Anna Potůčková
8.2.2022 18:17
Nevím zda je to pravda, ale dnes je psáno na TN.cz že babička ve spánku zemřela. Já sama jsem včera pro ni pohlednici odeslala, pokud je to pravda, tak i ji už nepřečte.
Jana Šenbergerová
6.2.2022 11:37
Pohlednic mám hned několik, teď jen jednu vybrat a zítra poputuje k paní Miladě. Hezký nápad. ♥
Helena Přibilová
5.2.2022 20:21
Také já v pondělí pošlu pohlednici pro paní Miladu. Věřím, že jí všechna došlá přání k narozeninám udělají velkou radost.
Jana Hudcová
5.2.2022 11:18
To je úžasná paní, poslala jsem jí on-line pohlednici s nádhernými orchidejemi.
Martina Růžičková
4.2.2022 19:56
Moc hezký nápad. Musím koupit rychle nějakou hodně hezkou a poslat. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 49. týden
Staré české filmy a pohádky se minulý týden líbily, a tak v nich ještě budeme pokračovat i v tomto týdnu.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?