Fotografie: Alena Tollarová
Leden odletěl na křídlech labutích
6. 2. 2022První měsíc letošního roku je za námi. Uletěl stejně rychle jako labutě z hledáčku mého fotoaparátu. Včera byl Nový rok a dneska už píšeme únorové datum.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
6.2.2022 17:01
Álo,nechci opisovat,ale co jiného mi zbývá.....
K r á s a. A hlavně Ti za ní děkuju.
Zuzana Pivcová
6.2.2022 16:15
Alí, krásně jsi charakterizovala leden, co k němu správně patří, vylíčila jsi své "pochůzky" a samozřejmě přidala řadu osobitých fotek. Díky.
Elena Valeriánová
6.2.2022 14:36
Nenaříkej děvče, takové krásné fotky! Mám ráda modrou vodní hladinu a ptáky a srny a stromy. A všechno to na svých fotkách máš. Krásný kormorán, krásné letící labutě a moje srdcovka je fotka Srny a strom.
Eva Mužíková
6.2.2022 14:15
Alenko, většinu fotek jsem již viděla na Fb, nebo tady ve fotu dne. Přesto jsem si je opět ráda v této fotogalerii prohlédla. Krásná procházka.
Zdenka Soukupová
6.2.2022 13:52
Aleno, Tvoje fotky jsou vždycky moc hezké. Jen je škoda, že na zimních lednových fotkách je trochu sněhu jen na jedné. Ale s tím nic nenaděláme, bohužel... Snad příští zimu napadne.
Anna Potůčková
6.2.2022 13:45
Ali díky za hezkou polabskou fotoreportáž. Moc se mě líbí fotka s koni, tu jsem už chválila i na Tvém FB. Nevím jak je těm labutím s těmi nákrčníky
Alena Švancarová
6.2.2022 13:40
Utekl ten leden ani jsme se nenadáli.Horší ovšem je,že je nenávratně pryč,leden 2022 se už nikdy opakovat nebude.Jak jsme si ho užili tak jsme si ho užili.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA