Tři přání
Foto: autorka

Tři přání

16. 2. 2022
Můj příběh Zimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Paní Maruško, velmi ráda čtu Vaše články, neboť jsou vždy plné laskavosti. Přeji Vám ze srdce všechno dobré i splnění Vašich přání.
Alena Vávrová
Maruško, moc krásně jsi ta svá přání napsala, děkuji.
Blanka Lazarová
Také já se k těmto přáním přidávám, s velkým zájmem sleduji stav naší přírody a upřimně řečeno je mi z toho smutno a docela mě to trápí. Těch pokácených stromů, co na svých cestách vidím, není bohužel málo.
Martina Růžičková
Také je mi do pláče na místech, kde ještě nedávno stávaly statné smrky... Přeji vám vše dobré a kéž by se vaše přání splnila.
Anna Čípová
Maruško, je mi do pláče, když jedu autem do Rájce přes Protivanov. Lesy kolem silnice prostě nejsou a jejich obnovy se už nedožiju. Máš krásná přání, hlavně ať se ti splní to první.
Daniela Řeřichová
Paní Marie, Vaše články a úvahy jsou mi vždy velmi sympatické. S Vašimi přáními se plně ztotožňuji.
Věra Ježková
Maruško, jsi vnímavá, laskavá duše. Přeji ti hodně zdraví a vše dobré. ♥
Alena Tollarová
Ráda bych přidala ke článku celé souhvězdí zlatých hvězdiček a všechna tři přání podepisuji. Naprosto odpovídají i mým pocitům a přáním. Hodně zdraví, Maruško!
Marcela Pivcová
Také mě mrzí, když v létě jdu do lesa a tam, kde jsme nacházeli houby, je místo zarostlé křovím a suchou trávou. V blízkosti naší chalupy občas projede nákladní vlak. Do nádraží doveze několik prázdných vagonů, z nádraží vyjíždí s vozy naloženými dřívím. Kam je asi odváží?
Jana Šenbergerová
I pro sebe si přeji, aby se vaše přání splnila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%