Foto: autorka
Tři přání
16. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
16.2.2022 21:39
Paní Maruško, velmi ráda čtu Vaše články, neboť jsou vždy plné laskavosti. Přeji Vám ze srdce všechno dobré i splnění Vašich přání.
Blanka Lazarová
16.2.2022 20:58
Také já se k těmto přáním přidávám, s velkým zájmem sleduji stav naší přírody a upřimně řečeno je mi z toho smutno a docela mě to trápí. Těch pokácených stromů, co na svých cestách vidím, není bohužel málo.
Martina Růžičková
16.2.2022 20:28
Také je mi do pláče na místech, kde ještě nedávno stávaly statné smrky... Přeji vám vše dobré a kéž by se vaše přání splnila.
Anna Čípová
16.2.2022 20:00
Maruško, je mi do pláče, když jedu autem do Rájce přes Protivanov. Lesy kolem silnice prostě nejsou a jejich obnovy se už nedožiju. Máš krásná přání, hlavně ať se ti splní to první.
Daniela Řeřichová
16.2.2022 19:55
Paní Marie, Vaše články a úvahy jsou mi vždy velmi sympatické. S Vašimi přáními se plně ztotožňuji.
Věra Ježková
16.2.2022 19:46
Maruško, jsi vnímavá, laskavá duše. Přeji ti hodně zdraví a vše dobré. ♥
Alena Tollarová
16.2.2022 19:17
Ráda bych přidala ke článku celé souhvězdí zlatých hvězdiček a všechna tři přání podepisuji. Naprosto odpovídají i mým pocitům a přáním. Hodně zdraví, Maruško!
Marcela Pivcová
16.2.2022 19:09
Také mě mrzí, když v létě jdu do lesa a tam, kde jsme nacházeli houby, je místo zarostlé křovím a suchou trávou. V blízkosti naší chalupy občas projede nákladní vlak. Do nádraží doveze několik prázdných vagonů, z nádraží vyjíždí s vozy naloženými dřívím. Kam je asi odváží?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA