Ilustrační foto: Pixabay
Musíme se naučit s covidem žít?
15. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie 00000
15.2.2022 17:55
Tak jak žijeme se zloději, nepřizpůsobivými, blbci, tak se naučíme žít i s covidem.
Jana Šenbergerová
15.2.2022 17:17
Musím? Nic nemusím, ale mohu, abych nemusela. K tomuto závěru mě ponoukl příspěvek Zuzany. Vědu nezavrhuji, ale zatím zdaleka není samospasitelná. Stále totiž nebere v úvahu všechny "skutečnosti". Stará se jen o tu hmotnou.
Granda Nekonata
15.2.2022 17:16
16.55 máte samozřejmě naprostou pravdu. Ale! s vlastní imunitou to ale není jen tak. Ta se získá popravdě jen setkáním s virem. Já bych to pojmenovala spíše jako prevenci. Tj. když se setkám s virem poprvé, nebude to mít fatální následky. A protože má spousta lidí určité zdravotní problémy, je pro ně často lepší pokus o vybuzení imunitního systému vakcínou.
Hana Rypáčková
15.2.2022 16:55
Kdyby to bylo napsáno před rokem, tak možná. Věřilo se vakcinaci. Ale teď , když očko- neočko... Vlastní imunita organismu chrání lépe..
Zuzana Pivcová
15.2.2022 16:31
Jani, já bych tohle označení nebrala jako pasivní nutnost. Vnímám to jako reálnou situaci, kdy je třeba se co nejvíc každý za sebe bránit péčí o své zdraví a celkově přístupem k životu. Což ale vůbec neznamená pouze čekat, že někdo ve světě něco objeví. Tak je to s každým lékem.
Granda Nekonata
15.2.2022 13:18
máte pravdu, že je třeba bojovat! a vědci zjistili, že hlavně bojem proti obezitě a následné cukrovce. Ta je tím, na co když Covid nasedne, tak zdivočí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA