Foto: autorka
Mumlava v zimě nezklamala
16. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
17.2.2022 17:48
Evi, obdivuji Tě, jsi odvážná. Pořídila jsi nám moc hezké fotky a připomněla všem, kteří obdivovali tu krásu na jaře, krásné chvilky, které jsme tam prožili.
Hana Rypáčková
17.2.2022 08:33
Krása. Ale tak pomíjivá. To není pokaždé.. Jak ráda bych tam šla s tebou...
Jarmila Komberec Jakubcová
17.2.2022 01:11
Znám Mumlavu jen tu letní, ale i zimní je moc krásná. Dík za připomenutí, udělala jsi mi radost.
Alena Vávrová
16.2.2022 21:41
Evi, jsi děvče odvážné a také mne zimní fotky od Mumlavy moc potěšily. Ani se nepamatuji, že bych tam kdy v pravé zimě byla. Jen jednou na 1. máje, to byly v lese kolem Mumlavy ještě zbytky sněhu a nahoře na Čerťáku se ještě lyžovalo. A korytem se valila spousta vody z tajícího sněhu.
Helena Přibilová
16.2.2022 21:01
Paní Evo, obdivuji Vaši odvahu a také nádherné fotografie, kterými jste nás potěšila.
Martina Růžičková
16.2.2022 20:32
Moc hezké fotky od zasněžené Mumlavy. Děkuji za hezkou podívanou a jsem moc ráda, že jste to focení s nasazením zdraví zvládla bez úhony. Přeji hezké toulání přírodou :-)
Eva Mužíková
16.2.2022 20:14
Děkuji všem za odezvu,mám vždy radost. Pravdou je, že po silnici sem a tam by to bylo jednodušší, ale když já jsem chtěla právě ty fotky z koryta řeky pro vás, aby jste se potěšili pohledem na opravdovou zimu. Takže za to že jsem byla tak trochu kaskadér vlastně může íčko:))))
Anna Čípová
16.2.2022 20:10
Evi, ty jsi odvážná, Z fotek vidím, že jsi prožila nádherný den. Děkuji za přiblížení.
Alena Tollarová
16.2.2022 19:21
Ty, ty, ty! Ty, která mě nabádáš, abych nechodila sama a na nebezpečná místa! Ach, jak Ti závidím :) :) :)
Marie Novotná
16.2.2022 18:30
Tak to byl moc hezký výšlap. Ano, Mumlava je krásná v každé roční době.Díky za fotečky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA