Foto: autorka
Mumlava v zimě nezklamala
16. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
19.2.2022 21:58
:-) Evi, živě jsem si tvou cestu představovala, ani mi to nedalo moc práce. My dvě v přechodu přes potok a zbouraný most máme přece prax! :-)
Eva Mužíková
19.2.2022 17:52
Děkuji za další milé řádky. Dnes jsem viděla video ze současného mumlavského vodopádu. Tak to je až děsivý pohled, voda tvoří ohromný masiv a strašně hučí. To bych určitě na lávku nevlezla, ale na živo bych to viděla a slyšela ráda.. Je to živel v akci...
Elena Valeriánová
19.2.2022 13:53
Evo Bertice, Ty zlobíš velice!!! Víš jak bolí zlomenina, můžu Ti potvrdit, že velice! Ale jinak krásná reportáž z překrásného místa. Vzpomínám si na naši časnou výpravu z Kořenova. Jeli jsme brzy ráno a to jsme tam byli prakticky sami jen se Zdenkou Ž., první turisty jsme potkávali až při zpáteční cestě. \děkuji, že jsi nás vzala sebou.
Eva Mužíková
18.2.2022 18:38
Ještě jednou děkuji všem za to, že jste se podívali a napsali krásná slova. Bertice
Soňa Prachfeldová
18.2.2022 15:38
Evko to je krásné, jak čtené, tak focené. Bydlíš v krásném koutu naší zemičky a dík za ukázky .
Jana Hošková
18.2.2022 09:17
Bezva fotky ! Oživila jste mi vzpomínky, když jsme na tato místa jezdili s dětmi...
Alena Švancarová
18.2.2022 00:16
Evo,nesmírně Tě obdivuji.A chápu,že jsi chtěla vidět tak hezká místa.Jsi fakt dobrá,ted vidím,že jsem asi líná a vymlouvám se ,že už bych to a to nedala.Musím to napravit.A od ted si říkám,JÁ NA TO MÁM....Dáváš mi energii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA