Proti agresi a dezinformacím
Ilustrační foto: Pixabay

Proti agresi a dezinformacím

24. 2. 2022

Ranní zpravodajství mě šokovalo. Nevěřil jsem, že se to opravdu stane, že ruský prezident Putin vydá rozkaz k vojenské invazi na Ukrajině.

dezinformace
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.7 b. / 43 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
10:09 Tady někdo schvaluje válku? Myslíte si, že mocní, kteří na celém světě války rozpoutávají, se "někoho" ptají, zda to schvaluje, nebo neschvaluje. V Rusku nežiji, tak nevím, jaký je Putin prezident a jak se o "svůj" lid stará. Našim médiím nevěřím, proto jim nevěnuji žádnou pozornost. A i kdybych věnovala, čemu bych tím prospěla, komu by to pomohlo?
Irena Mertová
S článkem souhlasím. A vůbec nechápu, jak někdo může schvalovat válku... :-(
Eva Buchtelová
Na dnešek jsem pořádně nespala,skoro celou jsem poslouchala rozhlas.Je mi to moc líto co stalo a co se děje.Kdo ví jak dlouho to bude trvat,Putin není člověk se zdravým rozumem.Jemu na lidech,myslím občanech svého státu a okolních zemích nezáleží.Trpí Napoleonovým syndromem,asi se mu chce vyrovnat.Mám strach.
Jitka Caklová
Každý sám za sebe má možnost se rozhodnout čemu a komu věřit. https://www.youtube.com/watch?v=ICnhNzzm5tY
Elena Valeriánová
Válka na Ukrajině se musí dotknout každého z nás, může přerůst ve zničující katastrofu. Je mi líto obyčejných lidí na obou stranách. Podmínky registrace vítám, i když vím, že ti, co budou chtít jednat nečestně si cestičku najdou, bohužel. Jen si myslím, že v článku chybí přesné datum konce "hájení".
Hana Polednová
Honzo, děkuji za článek. S tím vším souhlasím a nemám slov. Silně mě to zasáhlo a nevím, jak se s tím vyrovnám. A pod všeobecné podmínky s registrací se ráda podepisuji a tato pravidla jsem uvítala.
Anna Potůčková
Po přečtení článku se všemi větami souhlasím a děkuji za ně! S lidmi z Ukrajiny jsem pracovala u jednoho stroje a myslím na ně a jsem s nimi. Bojím se o budoucnost našich dětí, vnoučat a proč nepřiznat, že také o svoji, i když už pár křížků na krku máme.
Marie Měchurová
Nemůžu se z nové situace vzpamatovat. Na Ukrajině jsem strávila dva týdny báječné dovolené, je ni z toho moc smutno. Pan prezident měl emotivní projev, já mu ale už nevěřím.
Naděžda Špásová
Tleskám a děkuji redakci za úpravu pravidel na tomto portále a s danými pravidly souhlasím. :-)
Martina Růžičková
Děkuji za vyjádření k současné situaci a hlavně za varování před dezinformacemi, které jsou velice nebezpečné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%