Foto autorka
Není nad dobrou paměť
10. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
11.3.2022 14:49
Krásný výlet za krásného počasí a výsledek? Krásné fotky z míst, kde jsem nikdy nebyla - díky!
Hana Polednová
11.3.2022 13:45
Naďo, hezký výlet. Díky Tvým fotkám jsem se s Tebou z rozhledny podívala na váš kraj z výšky.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.3.2022 08:05
Nikdy jsem v těchto místech nebyla a tak dík za zajímavé povídání a fotky.
Naděžda Špásová
10.3.2022 23:39
Děkuji za vaše příspěvky, jsem moc ráda, když mohu přiblížit všem něco moc hezkého a zajímavého, cením si toho. :-)
Blanka Lazarová
10.3.2022 21:49
Rozhledna je moc pěkná, ale mám to daleko. Tak až pojedu na tento konec, tak si na ni snad vzpomenu. Dík. :-)
Marcela Pivcová
10.3.2022 20:10
Tak ani tento krásný kout přírody bohužel neznám. Fotky jsou ale na jedničku /s hvězdičkou/.
Eva Mužíková
10.3.2022 19:28
Nadičko, Ty jsi opravdu houževnatá turistka. Díky za další krásnou fotodokumentaci. Takovouto rozhlednu bych i já zvládla, nemám ráda ty vysoké, motá se mi hlava.
Věra Ježková
10.3.2022 17:28
Naďo, díky za moc pěkné fotky. Přeji hezké jaro i tobě a tvým blízkým. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA