Ilustrační foto: Pixabay
František z jiného úhlu
15. 3. 2022Už zase váhám, jak uchopit téma, kterému bych ráda dala úsměvnou pointu, přestože dění kolem nás příliš důvodů k úsměvu nedává. Ale jak říká Paulo Coelho – psát znamená vidět jasněji. A to znamená taky snést případnou kritiku toho, co pisatel pustí do světa…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
19.3.2022 19:19
A tom to je Hanko. Využívat krásné časy, ba i chvilky tady a teď. Nejsme tu na věky.
Hana Švejnohová
19.3.2022 19:01
Milá Soňo, to jste mě potěšila! Naše "Frekvenční kuchařka" už je dávnou minulostí, jsou to vlastně naše recepty z kalendářů, které jsme vydávaly neuvěřitelných 21 let po sobě... Máte pravdu, Milenka Vostřáková zemřela před 11ti lety. Letos by oslavila své 88.narozeniny (je téměř na den stejně stará jako moje maminka), a bohužel ani Stáňa Lekešová už není mezi námi, to byla nečekaná tragédie na Vánoce 2019, tuším... Z bývalého Dámského klubu se občas vídám jen s Majkou Tomsovou, ale ta zase není v té kuchařce. O ostatních kolegyních nic nevím, čas nás rozdělil... Ale bylo to krásné období, ke kterému se ve vzpomínkách vracím velmi často... i ve Františkových Lázních jsme vzpomínaly. Děkuji Vám za připomenutí...
Soňa Prachfeldová
18.3.2022 20:54
Paní Hanko teď mám na klíně Kuchařka F1, dívám se na Vaši fotku a pořád máte pěšinku na stejné straně, jen vlasy delší. Dámský klub Viola Ottová, Milena Vostřáková, Stan.Lekešová, Daniela Pavlíková, Jaroslava Panýrková, Hanka Švejnohová. Vídáte se s nimi ? Tuším , že paní Milena už není mezi námi. Půvabné FL navštěvuji každoročně, v květnu doufám bude zahájení lázeňské sezóny po dlouhé pauze.
Alena Švancarová
17.3.2022 21:22
Frantovy ..mám rád,je tam moc hezky a tak mě Vaše povídání potěšilo.Už se tam letos opět těším.Hlavně zdraví.
Zdenka Soukupová
16.3.2022 13:13
I z toho jiného úhlu je fotka hezká. A neobvyklá. Moc hezký článek.
Daniela Řeřichová
16.3.2022 10:22
FL jsou pro mne nevlídnější ze západočeského lázeňského trojúhelníku, vracíme se každoročně.
Blanka Lazarová
16.3.2022 10:02
Pěkný výlet i článek. Je třeba si dělat i jen drobné radosti při těch velkých starostech.
Dana Procházková
15.3.2022 12:42
Františkovy Lázně jsou srdeční záležitostí celé naší rodiny. Jezdíme tam z daleka, ale často. Děkuji za krásný článek.
Jana Šenbergerová
15.3.2022 09:04
A tak to má být. Za všech okolností se má žít. Jinak to ani nejde. Záleží jen na tom, jaká náplň se do něho vejde. Vy jste si vybrala hezky. A sluší vám to i s tou "odvrácenou stranou" Františkových Lázní. Díky za to, že jste nás ke svým zážitkům "přizvala".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA