Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výlet k jezeru Milada
24. 3. 2022Jezero s dívčím jménem Milada patří, tak jako i několik dalších jezer, do skupiny těch, které nám k potěše nenadělila sama příroda, ale člověk jí musel pomoci. Musel? Toť otázka!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
24.3.2022 09:44
Aleno, tvé fotografie jsou krásně průzračné, evokující modré nekonečno. Jezero Milada jsem viděla loni s mými příbuznými z Chomutova a letos budu mít příležitost opět v červnu, tak se těším.
Elena Valeriánová
24.3.2022 09:10
Jednu otázku bych měla: Teplická Doubravka - co to je? Nezjistíš to pro nás?
Elena Valeriánová
24.3.2022 09:09
Krása, jedním slovem krása. Zajímavý článek zvlášť pro ty, kteří se tam nikdy nedostanou. Přitom napsaný s lehkostí a plný informací. Miluji vodní plocha, na kterých je živo. A tady teda bylo živo! Krásné fotky.
Anna Potůčková
24.3.2022 08:53
Ali moc hezký článek a především krásné fotky z krásného místa. Za mě kde je větší vodní plocha, tam je ráj na zemi. Mám to odsud z Moravy také daleko, také bych tam někdy chtěla strávit tak aspon4 dny, aby se člověk podíval nejen sem, ale třeba i do Ústí nad Labem a jeho okolí.
Naděžda Špásová
24.3.2022 08:50
Vidím, že jsi navštívila moji srdcovku. Ano Milada je pro každého, nároky si na ni nedělám. Návštěvu si nechávám, až bude zeleno.
Blanka Lazarová
24.3.2022 08:21
Ali, moc pěkné fotečky. V minulosti by mě ani ve snu nenapadlo, že to tam ( v tom uhelném revíru) může být takové, jako to tam je dnes. Mám to daleko, ale snad někdy na 2-3 dny tuto cestu podniknu. A taky díky takovým článkům na íčku, jako je tvůj, ale i jiných, už jsem toho hodně procestovala prstem po mapě. Jen si to všechno pamatovat. Ale co, však to najdu na íčku, ne ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA