Všechny fotografie: Marie Měchurová
Výlet na Mandloňové slavnosti do Hustopečí
29. 3. 2022Na den učitelů 28.3. připadá datum narození našeho vnuka Andreje. Protože v březnu oslavil životní jubilelum 10 roků, pozvali jsme ho na výlet do Hustopečí. Každý rok se tam pořádají Slavnosti mandloní, a tak tomu bylo i letos.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.3.2022 12:51
Hezký výlet a určitě i krásné vzpomínky. Počasí bylo opravdu v daný den jako na Vaši objednávku. Mě bylo dobře doma a kvůli zlomenému malíčku i kdybych byla přihlášená tak bych tam nejela.
Alena Švancarová
29.3.2022 11:41
Moc ráda jsem si prohlédla fota.To už tak krásně jsou mandloně rozkvetlé?
Naděžda Špásová
29.3.2022 10:33
Marie, moc hezký výlet. V Hustopečích jsem byla před lety. Bylo to v listopadu a my jsme byli na zájezdu do předvánoční Vídně. Pamatuji se na hustopečský kostel, byl moc zajímavý. Fotky jsou super, není nic krásnějšího, než rozkvetlé stromy.
Daniela Řeřichová
29.3.2022 10:30
Maruško, to je nádhera, z těch květů se až tají dech. Připravujete vnoučatům nádherné zážitky, budou mít na tyto nezapomenutelné chvíle vzpomínky celý život. Je vidět, že je vám spolu dobře. :-)
Marie Ženatová
29.3.2022 09:58
Milá Maruško díky moc za milý článek i s fotografiemi. Já jsem byla s kamarádkami koncem dubna 2016 na výletě v Pouzdřanské stepi - je to velmi známá přírodní botanická rezervace jen 12 km od Hustopečí. Bohužel rozkvetlé mandloně jsme už tehdy úplně nazastihly - proto velmi děkuji za přiblížení vašeho zajímavého výletu* s vnukem k jeho milým narozeninám. Také jsem hodně dávala menším vnoučatům jako dárky nějaké zajímavé společné cestování - to jsou skutečně ty nejlepší dárečky*
Jana Šenbergerová
29.3.2022 09:21
Děkuji za krásný výlet do vonícího sadu a vnukovi Andrejovi přeji všechno nejlepší do další desítky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA