FOTO: Hana Práglová
Slavnosti vína a mandloní
31. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.4.2022 08:06
To byl jistě krásný výlet a podívaná naramná. Krásné fotky to dokazují.
Marie Seitlová
3.4.2022 12:39
O tento zájezd jsem přišla i když jsem se moc těšila. Z lázní jsem dříve domů jet nemohla. Fotky jsou krásné.
Hana Práglová
2.4.2022 11:33
Já oklikla zveřejnění dřív, než jsem přidala fotky. Ale jsou uložené na mém profilu, mých fotkách pod názvem Hustopeče, nebo - - - jak píše Hela seniorbohumin.rajce.idnes.cz
Helenka Vambleki
1.4.2022 16:59
Tenhle zájezd mi unikl, protože jsme se ten den vraceli ze Spáleného Poříčí. Pro Evu Bertici a ostatní, co chtějí víc fotek ♥https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/26.3._Mandlone_Hustopece/
Elena Valeriánová
1.4.2022 16:43
Určitě to byl krásný výlet a nezapomenutelný zážitek. Jste dobří, Vy v tom Bohumíně ♥♥♥
Jitka Hašková
1.4.2022 13:43
To jste si užili krásnou podívanou. Před léty jsem viděla kvetoucí mandloně v Praze, v Seminářské zahradě na Petříně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA