Chodíme pro mozek
FOTO: Hana Práglová

Chodíme pro mozek

3. 4. 2022
aktivní senioři
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Musím si ulevit. .. MOOOOC DĚKUJI za vaše reakce!!!! Opravdu MOOOOC potěšily!!! Děkujeme.....
Soňa Prachfeldová
Bohumínská parta seniorů je obdivuhodná , kolektiv dělá divy, přece se nenechám zahanbit, to jdu taky. A hlavně vymýšlení programů, klobouk dolů HANKO!!!
Martina Růžičková
Činnost bohumínských seniorů moc obdivuji.
Jitka Hašková
Gratuluji k výkonům.
Blanka Lazarová
Přeji ať se i nadále daří stíhat roztodivné aktivity . Děláte to báječně.
Naděžda Špásová
Hanko, to je bohulibá činnost. Já si mozek trénuji jinak, chodím pro radost z pohybu, v podstatě se to nevylučuje. :-)
Marie Seitlová
Holt mi v Bohumíně jsme dobří. Ale já byla zrovna v té době v lázních a bylo mi líto, že se mé km v okolí lázní nepočítají. Hanka mi řekla, ať ji je hlásím. Tak jsem i já k tomu trošku přispěla. Kdo je na FB, mohl mé toulky sledovat.
Eva Mužíková
Když se sejde skvělá parta, asi jsou takové společné vycházky pro posílení nejen fyzické kondice, ale i ducha. Já na společné vycházky nechodím, nevyhovovalo by mi pomalé tempo některých méně zdatných. Kondičku posílím rychlou chůzí a duši pohledem na krásy přírody a radostné dovádění psích společníků.
Anna Potůčková
Být v Bohumíně, tak bych s Vámi chodila moc ráda. V Bohumíně to prostě žije ve všem...at jde o tvoření, sport, zábavu apod.
Helenka Vambleki
Ani nevíte, jak se Dimko před obdivovatelkami naparoval jak páv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%