FOTO: Hana Práglová
Chodíme pro mozek
3. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
4.4.2022 21:02
Musím si ulevit. .. MOOOOC DĚKUJI za vaše reakce!!!!
Opravdu MOOOOC
potěšily!!! Děkujeme.....
Soňa Prachfeldová
4.4.2022 13:57
Bohumínská parta seniorů je obdivuhodná , kolektiv dělá divy, přece se nenechám zahanbit, to jdu taky. A hlavně vymýšlení programů, klobouk dolů HANKO!!!
Blanka Lazarová
3.4.2022 16:51
Přeji ať se i nadále daří stíhat roztodivné aktivity . Děláte to báječně.
Naděžda Špásová
3.4.2022 15:48
Hanko, to je bohulibá činnost. Já si mozek trénuji jinak, chodím pro radost z pohybu, v podstatě se to nevylučuje. :-)
Marie Seitlová
3.4.2022 12:35
Holt mi v Bohumíně jsme dobří. Ale já byla zrovna v té době v lázních a bylo mi líto, že se mé km v okolí lázní nepočítají. Hanka mi řekla, ať ji je hlásím. Tak jsem i já k tomu trošku přispěla. Kdo je na FB, mohl mé toulky sledovat.
Eva Mužíková
3.4.2022 11:24
Když se sejde skvělá parta, asi jsou takové společné vycházky pro posílení nejen fyzické kondice, ale i ducha. Já na společné vycházky nechodím, nevyhovovalo by mi pomalé tempo některých méně zdatných. Kondičku posílím rychlou chůzí a duši pohledem na krásy přírody a radostné dovádění psích společníků.
Anna Potůčková
3.4.2022 11:19
Být v Bohumíně, tak bych s Vámi chodila moc ráda. V Bohumíně to prostě žije ve všem...at jde o tvoření, sport, zábavu apod.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA