Všechny fotografie: Věra Ježková
Pražské pasáže I
4. 4. 2022Zvu vás na procházku pražskými pasážemi. Vlastně zveme. Protože nápad nebyl můj, ale mého litoměřického přítele Jendy, tedy Jana Zelenky. Já jsem se ujala jeho realizace.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
4.4.2022 17:34
Věrko, BRAVO, NÁDHERA! Mám ráda pasáže a jejich atmosféru. A Tobě se to krásně povedlo. Vzpomínám si na jednu pasáž v Plzni a potom na jinou v Žamberku. Obě mely úžasnou atmosféru. Tleskám.
Jitka Hašková
4.4.2022 16:00
Pražské pasáže jsou moc zajímavé. Škoda, že zmizely některé na Starém městě. Díky moc Věro.
Alena Vávrová
4.4.2022 15:50
Tak jsem si připomněla, jak jsem čekávala na syna, když byl ještě svobodný. Byla to jedna z pasáží na dol. konci Václaváku - buď sm. k Jungmann. nám., nebo do Františkánské zahrady. Jinak jsou pro mne pražské pasáže neznámé končiny.
Lenka Kočandrlová
4.4.2022 15:22
Některé ty pasáže si pamatuji,většinou bývaly ponuré a špinavé....U nás ve Varech byla a dosud je jedna Pasáž.Bývalo v ní kino Praha , Moravská vinárna a papírnictví. Proti těm pražským je dost úzká i krátká.
Margita Melegova
4.4.2022 13:21
Pred lety jsem o poledni prestavce sedavala ve Frantiskanske zahrade, chodila jsem do ni pasazi Archou, dekuji za pripomenuti, ze bude cas ji navstivit zase az tam vsechno rozkvete.
Naděžda Špásová
4.4.2022 13:03
Věrko, to je paráda, dost jsi se naběhala, ale výsledek je super. Některé pasáže znám z osobních návštěv. Fotky jsou moc pěkné.
Jana Vargová
4.4.2022 11:58
Paní Ježková, díky za nakopnutí. Při akci Malostranské dvorky jsem kdysi objevila další pasáže, ale napsat o nich jsem velmi upozadila. Vaše foto procházka je vynikající.
Anna Potůčková
4.4.2022 11:14
Moc hezký článek doplněný moc hezkými fotografiemi. V Praze jsem zase až tak mockrát nebyla, takže pasáže neznám a tak jsem moc ráda za tento článek o nich.
Martina Růžičková
4.4.2022 10:31
Věro, nápad pana Zelenky i tvoje provedení se mi moc líbí. Fotky pasáží se ti povedly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA